Με μια συγκινητική συγχαρητήρια επιστολή ο διευθυντής  κ. Κώστας Βαρσαμάς και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Θερμαϊκού απευθύνεται στους αποφοίτους του σχολείου τους, που πήραν μέρος στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Μάλιστα ένας μεγάλος αριθμός των διαγωνισθέντων επέτυχαν υψηλές βαθμολογίες, γεγονός που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην συνεισφορά του σχολείου.
Η συγχαρητήρια επιστολή:

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις σηματοδοτούν το τέλος μιας επίπονης και διαρκούς επί πολλά έτη προσπάθειας και την απαρχή ενός νέου συναρπαστικού και δημιουργικού κύκλου ζωής, με νέες εμπειρίες και πολύτιμες γνώσεις. 
Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας που έδωσαν με επιτυχία τη μάχη των Πανελλαδικών εξετάσεων. 
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς για την πολύπλευρη στήριξη που παρείχαν στα παιδιά τους, καθ΄ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. 
 
Σε μια χρονιά με πολλές αντιξοότητες και πρωτόγνωρες εμπειρίες στην εκπαιδευτική διαδικασία, εμείς οι εκπαιδευτικοί νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τις επιτυχίες των μαθητών μας, οι οποίοι, όχι μόνο προσαρμόστηκαν στις νέες συνθήκες αλλά ανταποκρίθηκαν σε μέγιστο βαθμό και δικαιώθηκαν με τις υψηλές επιδόσεις τους στις πανελλαδικές εξετάσεις. 
Με πολύ κόπο, θέληση και πίστη κυνήγησαν το όνειρό τους και η προσπάθειά τους ευοδώθηκε και απέδωσε καρπούς. Η επιτυχία στις εξετάσεις ανοίγει νέους ορίζοντες στη ζωή τους και δίνει φτερά προκειμένου να κυνηγήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους. 
 
Τρεις μαθητές μας κατάφεραν να αριστεύσουν συγκεντρώνοντας πάνω από 18.000 μόρια και άλλοι εννιά πέτυχαν υψηλές βαθμολογίες συγκεντρώνοντας πάνω από 17.000 μόρια.  
Συγχαρητήρια αξίζουν, ωστόσο, και σε όλα τα παιδιά που δεν συγκέντρωσαν τις βαθμολογίες που προσδοκούσαν, αλλά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες. Μια άτυχη στιγμή, μια κακή συγκυρία δεν αρκεί για να καθορίσει τη ζωή και το μέλλον. Είναι βέβαιο ότι στο μέλλον θα έχουν όλοι πολλές ευκαιρίες για προσωπική εξέλιξη και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.  
Για άλλη μια χρονιά καμαρώνουμε στο πλευρό των μαθητών μας ευχόμενοι υγεία και καλή σταδιοδρομία σε ό,τι ο καθένας επιλέξει. 
Η ρήση του Ν. Καζαντζάκη ας είναι η εναρκτήρια ευχή μας στο νέο κύκλο ζωής τους! «Έχετε τα χρώματα, έχετε τα πινέλα, ζωγραφίστε τον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ και μπείτε μέσα!» 

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος των Διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Θερμαϊκού


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.