Επειδή αύριο στην Ο.Ε συζητείται ο διαγωνισμός αποκομιδής απορριμμάτων για τα επόμενα 3+1 χρόνια Π/Υ 7.536.000€,ας θυμηθούμε άλλη μια κυβίσθηση του κ.Τσαμασλή απο τις πολλές που μας έχει συνηθίσει εδώ και ένα χρόνο.


Κατήγγειλε τον Αύγουστο 2018 σε όλα τα επίπεδα ελέγχου της Τοπικής Αυτ/σης για ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες της διοίκησης μας(δες έγγραφα φωτο). Ο λόγος; Ο,τι δεν έπρεπε να γίνει τότε η σύμβαση 1.150.000€/ετησίως με ιδιώτη εργολάβο λόγω ο δήμος θα μπορούσε και μόνος του να προβεί στην αποκομιδή.
Η καταγγελία του θεωρήθηκε απαράδεκτη.

Σήμερα παρα το ό,τι ο δήμος διαθέτει 5 νέα απορριμματοφόρα που εμείς προμηθευθήκαμε και δεν προλάβαμε να τα χρησιμοποιήσουμε,ενώ απο τον Σεπτέμβριο του 2019 προσλήφθηκαν 40 μόνιμοι εργαζόμενοι στην καθαριότητα μέσω ΑΣΕΠ,που εμείς φροντίσαμε γι'αυτό ενώ εκείνος την συγκεκριμένη απόφαση καταψήφισε, σήμερα ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ το κόστος αποκομιδής χωρίς καμμία πρόβλεψη αγοράς νεων απορριματοφόρων.

Τα γραπτά όμως μένουν για να θυμίζουν την αξιοπιστία,την υποκρισία και την εγκυρότητα λόγων και πράξεων.
Αρχή άνδρα δείκνυσι,γιατί πράγματι η άσκηση εξουσίας αποκαλύπτει τον πραγματικό χαρακτήρα,την ψυχή και τις ιδέες μας.

Και αυτή η πράξη έρχεται να προστεθεί στις προεκλογικές δεσμεύσεις της διοίκησης που έμειναν απο..."καύσιμα", όπως ανέγερση τείχος απεναντι στους Ρομά, μείωση 24%των τελών καθαριότητας, αποχώρηση απο το Συππαζαθ, άμεση σύνδεση του δικτύου ύδρευσης με την Ευαθ.

Ομως το σπουδαιότερο είναι σε τόσο λίγο διάστημα είτε απο έλλειψη γνώσης, είτε απο εμμονές μειώνουν οι διοικούντες την άριστη οικονομική θέση του δήμου όπως την παραδώσαμε και ναρκοθετούν το μέλλον του. Κρίμα..

Γιάννης Μαυρομάτης







Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.