Με ανάρτησή του στα social media ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καπλάνης, θέτει την διαφωνία του στην ευκολία με την οποία προϋπολογίζονται και αποφασίζεται η διάθεση των 7.500.000 € στον ιδιώτ
η εργολάβο  που θα αναλάβει συμπληρωματικά το  έργο καθαριότητας του Δήμου Θερμαϊκού.
Διαβάστε την ανάρτηση του επικεφαλής της παράταξης "Θερμαϊκός - Το μέλλον τώρα":

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ!!!!!!.
ΓΙΑΤΙ?????????
 
Πολύς λόγος τελευταία για την καθαριότητα στον δήμο μας , η καλλίτερα για το μάζεμα απλά των σκουπιδιών από τους κάδους .Το αναδείξαμε σε μείζον θέμα όταν ,τότε ,ο κυρ Αντώνης τα κατάφερνε με το κάρο του κι εμείς πρέπει να ξοδέψουμε 7,500,000 ευρώ για τα επόμενα 3 χρόνια στον εργολάβο, συν τα δικά μας έξοδα .Η αδυναμία μας ,η καλλίτερα η ανικανότητα μας να οργανώσουμε ένα τμήμα καθαριότητας και να έχουμε τον δήμο μας καθαρό μας οδηγεί στον εργολάβο? .Είναι άραγε ο μόνος λόγος ? 
Δώσαμε όρκο ως δημοτικοί <<άρχοντες >> να διαφυλάξουμε το συμφέρον του δήμου.Η προτεινόμενη από την διοίκηση και ειδικά από τον δήμαρχο μελέτη ,μου δημιουργεί πολλά ερωτηματικά 
Έγινε η μελέτη και ψηφίστηκε από την οικονομική επιτροπή και θα περιμένουμε τον ,η , τους, εργολάβους με πιθανές εκπτώσεις. 
Τα κενά που είδα είναι πολλά , θα σταθώ όμως περισσότερο στα χρήματα .Προβλέπει, η μελέτη ,το κόστος αποκομιδής , με τον μηνιαίο μισθό ενός εργαζομένου στην καθαριότητα στα 1300 ευρώ, όταν σήμερα στην καλύτερη περίπτωση είναι περίπου στα μισά, αλλά και με προβλέψεις να μειωθεί για τα επόμενα χρόνια .( Συμφώνησε σ αυτό και ο αντιδήμαρχος οικονομικών!!!!! )Αυτό σημαίνει ότι η τιμή εκκίνησης του διαγωνισμού ,θα μπορούσε να είναι στα μισά χρήματα και να διεκδικούμε εκεί εκπτώσεις . 
Ποιος ο λόγος λοιπόν του φουσκώματος του λογαριασμού ?Γιατί για 3 χρόνια????Αυτό εξυπηρετεί τα συμφέροντα του δήμου η του εργολάβου?Επειδή όμως η απάντηση είναι προφανής ρωτώ,……… ΓΙΑΤΙ?????????


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.