Η διοίκηση του δήμου Θερμαικού μπορεί να κάνει εύκολα το μαύρο,άσπρο,όπως ανακοίνωσε χθες στο δημοτικό συμβούλιο ο κ.Τσαμασλής.Ομως όσο και να προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια αυτή επικρατεί, αυτή λάμπει και αυτή αστράφτει.Επιμένει ό,τι δεν παρέλαβε έργα ύδρευσης-αποχέτευσης δρομολογημένα απο την δική μας διοίκηση,έργα με εγκεκριμένες χρηματοδοτήσεις.
Κύριοι,"verba volant,scripta manent"Τα λόγια πετούν,αλλά τα γραπτά μένουν.

Διαβάστε και εμπεδώστε επιτέλους τα έργα που σας παραδώσαμε αλλά το σπουδαιότερο τρέξτε να τα εκτελεσετε.

1.Αποχετευτικο Μεσημεριου
2.Επέκταση και αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Αγ.Τριάδος και Ν.Επιβατών
3.Εγκατάσταση συστημάτων ελέγχου διαρροών(τηλεέλεγχος)
4.Master plan
5.Εκσυγχρονισμός δικτύου ύδρευσης για την αντιμετώπιση λειψυδρίας Επανομής
6.Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Μεσημερίου
7.Αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Μεσημεριου.

Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε και την αγορά γεώτρησης που τροφοδοτεί την ΔΕ Θερμαικού και βοηθά να υπάρχει επάρκεια νερού.
Πιστεύω τούτη την φορά θα νιώσετε το βάρος της ευθύνης που αναλάβατε και να ασχοληθείτε τουλάχιστον με την ολοκλήρωση των έργων που παραθέτω(φωτο) και όχι με την υποτίμηση, την κατασυκοφάντιση της διοίκησης μας.








Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.