Τον Οκτώβριο αναμένεται να ξεκινήσει ο εμβολιασμός για τον κορονοϊό στη Ρωσία, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας. Πρώτοι θα εμβολιαστούν οι υγειονομικοί και οι εκπαιδευτικοί.
Τον Οκτώβριο αναμένεται να ξεκινήσει ο εμβολιασμός για τον κορονοϊό στη Ρωσία, όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας Μιχαήλ Μουράσκο.

«Σχεδιάζουμε μαζικό εμβολιασμό τον Οκτώβριο» δήλωσε ο Μουράσκο στους δημοσιογράφους, υπογραμμίζοντας ότι οι κλινικές δοκιμές στο Ινστιτούτο Γκαμελέγια ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.
«Θα ξεκινήσουμε με τον εμβολιασμό των ειδικών ομάδων και πρώτα από τους γιατρούς και τους καθηγητές. Επίσης, θα παρακολουθείται η πορεία όσων εμβολιάζονται» τόνισε ο Ρώσος υπουργός Υγείας.

Όπως επισήμανε, τουλάχιστον δύο πατέντες εμβολίων θα καταχωρηθούν τους επόμενους μήνες από τα ιδρύματα που πραγματοποιούν τις έρευνες για το εμβόλιο για τον κορονοϊό.
«Αναμένουμε ακόμα δύο αιτήσεις τους επόμενους δύο μήνες για άδεια για κλινικές δοκιμές εμβολίου» σχολίασε ο Μουράσκο.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν, δήλωσε ότι τέσσερα εμβόλια κορονοϊού που έχουν αναπτυχθεί έχουν ήδη αποδειχθεί ότι είναι ασφαλή, ενώ οι κλινικές δοκιμές δύο εμβολίων που έχουν αναπτυχθεί από το Εθνικό Κέντρο επιδημιολογίας και μικροβιολογίας «N. Γκεμαλέι» βρίσκονται στην τελική τους φάση.


πηγή



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.