Συγχαρητήρια σε όλα τα νέα παιδιά που στέφθηκε με επιτυχία η προσπάθειά τους για είσοδο στα ΑΕΙ της χώρας μας.

Ένας κύκλος τελείωσε και ανοίγει μια υπέροχη περίοδος μάθησης, ένα φανταστικό ταξίδι απόκτησης γνώσεων και για πολλούς η πρώτη φάση προσέγγισης στο επάγγελμα που θα εντρυφήσουν.
Θερμά συγχαρητήρια !!! Οι σοβαρότερες έως τώρα εξετάσεις στη ζωή σας (θα ακολουθήσουν πολλές ακόμη) σας κατέστησαν ΝΙΚΗΤΕΣ !!! Μείνετε συνεπείς στους στόχους σας και στο όραμά σας.


Αρκετοί όμως από εσάς ίσως μεταβάλλετε άποψη για τη σχολή που σας κατάταξε το σύστημα και ίσως θελήσετε να αλλάξετε ρότα ή να ξαναπροσπαθήσετε. Πιστέψτε το όνειρό σας και μην διαψεύσετε τις προσδοκίες σας. Κάντε το με περίσκεψη και χωρίς αναστολές.


Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους αποτυχόντες. Που δεν τα κατάφεραν, παρ'όλη την προσπάθεια που κατέβαλλαν. Μπορεί να μην προσπάθησαν αρκετά ή να στάθηκαν άτυχοι ....
Ας μην απογοητευτούν υπέρμετρα, πολλές φορές η ζωή έχει τους λόγους της για όσα μας συμβαίνουν. Υπάρχουν κάποιες σοφές λαϊκές ρήσεις, που καλό είναι να τις έχουμε πάντα στο μυαλό μας: "Κάθε εμπόδιο σε καλό" ή "Όταν κλείνει μια πόρτα, ανοίγει μια άλλη".

Με αισιοδοξία και χαμόγελο ας δούμε όλοι τη νέα μέρα. Ας πέσουμε με όρεξη στη δουλειά !!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.