Με μήνυμα του ο Δήμαρχος Θερμαϊκού απευθύνεται στους επαγγελματίες εστίασης, αναψυχής και τουρισμού του δήμου και ζητά να μην εναποθέτουν σκουπίδια σε κάδους τα Σαββατοκύριακα. Άλλως θα υπάρξουν διοικητικές κυρώσεις.
Το πλήρες μήνυμα:

Είναι γεγονός πως η ένταξη στην καθημερινότητα των δικών σας επαγγελμάτων, έπειτα από παύση 2,5 μηνών, συνοδεύτηκε από πολύ μεγάλο προβληματισμό, άγχος και αγωνία για την «επόμενη» μέρα.

Τηρήσατε πιστά τα μέτρα της κοινωνικής αποστασιοποίησης και συμμορφωθήκατε με όλες τις υποδείξεις του Κράτους, αλλά και της αρμόδιας Υπηρεσίας μας και σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Ο τόπος μας, όπως και σεις διακρίνετε, αποτελεί την καλύτερη επιλογή τόσο για τις αυθημερόν αποδράσεις των Θεσσαλονικέων όσο και για τις προγραμματισμένες διακοπές τουριστών, Ελλήνων και ξένων. Το θέμα της καθαριότητας, που για χρόνια αποτελούσε αρνητική διαφήμιση για την περιοχή μας, έχει αποκατασταθεί σε μεγάλο βαθμό και, ήδη, τα αποτελέσματα είναι ορατά σε όλους.

Όμως, μέχρι την οριστική επίλυσή του και στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας μας και την προστασία της δημόσιας υγείας, θα σας παρακαλούσα όλους να ΜΗΝ εναποθέτετε τα ανακυκλώσιμα υλικά της επιχείρησής σας στους μπλε κάδους από τη δύση του ηλίου της Παρασκευής έως τη δύση του ηλίου της Κυριακής και τα υπόλοιπα απορρίμματα στους πράσινους κάδους από τη δύση του ηλίου του Σαββάτου έως τη δύση του ηλίου της Κυριακής.

Η τήρηση των ανωτέρω μέτρων είναι απολύτως απαραίτητη για την προστασία του περιβάλλοντος και των πολιτών και τυχόν παράβασή τους συνιστά επιβολή διοικητικών κυρώσεων.

Σας ευχαριστώ!



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.