Αγαπητά παιδιά,
Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

Στην ανατολή της νέας σχολικής χρονιάς εύχομαι από καρδιάς δύναμη, προκοπή και καλή πρόοδο σε όλους!

Μπορεί το λειτούργημα της διδασκαλίας κι ο κόπος της μάθησης να φαντάζουν απαιτητικά στο περιβάλλον που ήδη βιώνουμε, ωστόσο, σεβόμενοι όλοι τη διαδικασία, μπορούν να γίνουν ευκολότερα.

Σημασία έχει να μείνετε προσηλωμενοι στο στόχο, να μείνετε ασφαλείς και υγιείς και να κάνετε το καλύτερο ανθρωπίνως δυνατό και σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες.

Και γνωρίζετε ότι ο συνδυασμός μας κι εγώ προσωπικά ήμασταν και εξακολουθούμε να βρισκόμαστε μόνιμα δίπλα σας από οποία θέση υπηρετούμε την τοπική αυτοδιοίκηση. Είμαστε πάντα κοντά σας, είμαστε μαζί για να ξεπεράσουμε όλους τους σκοπέλους και να κάνουμε τα δύσκολα εύκολα.

Καλή νέα σχολική χρονιά, εποικοδομητική ,με υγεία και αντοχές!




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Μπλα...μπλα...μπλαααα ! Τζερτζελές να γίνεται κι' ας μην λέει τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.