Λύση θέλει να δώσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μετά από γραφειοκρατία δέκα και πλέον ετών. 

Μπάρες από προκατασκευασμένο σκυρόδεμα τοποθετήθηκαν σήμερα από την ΠΚΜ από την είσοδο της Επανομής, έως το φανάρι, για να ανακόψουν τις θανατηφόρες αναστροφές. Η λύση αυτή τελικώς προκρίθηκε μετά από μια σειρά άλλων παρεμβάσεων, φανάρι, τοποθέτηση πλαστικών εμποδίων κλπ.

Γνωστό έγινε από φώτο μέσου κοινωνικής δικτύωσης, όπου είδαμε τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας να ποζάρει περήφανα, -με ξένα κόλλυβα μνημόσυνο-.

Θα περιμέναμε να τον δούμε σε αντίστοιχη φωτογραφία, εγκατάστασης αναδόχων, τουλάχιστον των δημοπρατημένων από την προηγούμενη δημοτική αρχή έργων, όπως «Ανάπλαση εισόδου Επανομής», την «Αγροτική Οδοποιία από το Γήπεδο Επανομής στο Σχολείο της Φύσης», κ.α. Έργα ζωτικής σημασίας για την Επανομή……..








Ρεπορτάζ Σάκη Γιαμουστάρη
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.