Άννα Διαμαντοπούλου – Άδωνις Γεωργιάδης


Τις καταλήψεις των μαθητών σχολίασε στον λογαριασμό της στο twitter η πρώην υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου λέγοντας πως πρόκειται για την «ετήσια επίθεση στους πιο αδύναμους οικονομικά μαθητές». Πρότεινε επίσης να αναπληρωθούν οι χαμένες ώρες διδασκαλίας …τα Σαββατοκύριακα, τις αργίες και τις διακοπές!

Οι μαθητικές αντιδράσεις για τα πολύ ελλιπή μέτρα προστασίας που έχουν τεθεί στα σχολεία εναντίον του κορονοϊού φαίνεται πως δυσκολεύουν αρκετά την κυβέρνηση στη διάδοση του αφηγήματός της, με αποτέλεσμα να επιστρατεύονται διάφορα… φαντάσματα του παρελθόντος, προκειμένου να «μαλώσουν» τα παιδιά που τόλμησαν να διεκδικήσουν καλύτερες συνθήκες υγιεινής και προστασίας στα σχολεία.

Ένα τέτοιο παράδειγμα «φαντάσματος» αποτελεί και η πρώην υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία μετά το de facto πέρασμά της από το ΠΑΣΟΚ στη Νέα Δημοκρατία και την ανάληψη θέσης στο ΔΣ της Coca Cola, είπε να πει και τη γνώμη της για το πώς θα συνετιστούν… «παιδαγωγικά» τα παιδιά που αντιδρούν.

“Καταλήψεις Σχολείων! Η ετήσια επίθεση στους πιο αδύναμους οικονομικά μαθητές. Η απάντηση μπορεί να είναι μόνο παιδαγωγική. Ανακοινώνεται για κάθε σχολείο, πρόγραμμα πλήρους αναπλήρωσης των μαθημάτων που χάνονται σε Σ/Κ , αργίες και διακοπές. Ούτε μια ώρα διδασκαλίας χαμένη”.

Κοίτα ποιος μιλάει! Αυτή που έκλεισε και συγχώνευσε πάνω από 1500 σχολεία και άφησε τα υπόλοιπα δυο μήνες χωρίς βιβλία!


πηγή



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.