Άφησε την τελευταία του πνοή στη «μάχη» για το μεροκάματο. Ένας αλλοδαπός εργάτης 32 ετών, που εργαζόταν σε εταιρεία που έχει αναλάβει την συντήρηση του δικτύου ρεύματος στην Ζάκυνθο, έχασε το πρωί της Τετάρτης τη ζωή του, ενώ εκτελούσε εργασίες πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ με τραγικό τρόπο.

Σύμφωνα με το zantereport.gr, ο 32χρονος είχε ανέβει σε ξύλινη κολώνα και έκανε εργασίες συντήρησης καλωδίου, όταν καλώδιο άλλου δικτύου που κόπηκε από άλλον πυλώνα, 300 μέτρα μακρύτερα από το σημείο που βρισκόταν ο άτυχος εργάτης, κόπηκε και έπεσε πάνω του και τον σκότωσε ακαριαίως.

Για το δυστύχημα το οποίο συνέβη στις 9.40 το πρωί, διενεργείται προανάκριση από την ασφάλεια Ζακύνθου.

Και στο Μετρό Θεσσαλονίκης από πτώση

Θανάσιμα τραυματίστηκε ένας 54χρονος εργάτης του Μετρό στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο άτυχος άνδρας έπεσε από ύψος περίπου τριών μέτρων και χτύπησε στο κεφάλι, στον σταθμό Αγίας Σοφίας. Σύμφωνα με το thestival.gr στο σημείο έφτασαν μια μοτοσικλέτα και ένα όχημα του ΕΚΑΒ, ενώ αμέσως μετά έφτασε το ασθενοφόρο και η κινητή μονάδα. Ωστόσο ήταν αργά, καθώς ο 54χρονος είχε καταλήξει.

Τις συνθήκες του θανάσιμου τραυματισμού του 54χρονου άντρα διερευνά η Αστυνομία.







Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.