Το υψηλό επίπεδο ανοσολογικής απόκρισης που εξασφαλίζει το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού, Sputnik V, εξήρε ο Κιρίλ Ντμίτριεφ.

Οι κλινικές δοκιμές του ρωσικού εμβολίου κατά του κορονοϊού, Sputnik V, δείχνουν καλά αποτελέσματα και συνολικά πάνε καλά, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων (RDIF), Κιρίλ Ντμίτριεφ την Πέμπτη, προσθέτοντας ότι η ανοσοποίηση ήταν ήδη σε εξέλιξη.

© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : PΩΣΙΚΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΚΑΜΑΛΕΓΙΑ

«Η Ρωσία… είναι ο απόλυτος ηγέτης όσον αφορά το εμβόλιο κατά του νέου ιού. Αυτό είναι ένα πολύ ακριβές γεγονός. Η συγκεκριμένη εξέλιξη συνδέεται με το ότι εμβολιάζουμε ανθρώπους αυτή τη στιγμή. Οι κλινικές δοκιμές μας πάνε καλά. Η πλατφόρμα μας, ο ανθρώπινος αδενοϊός, είναι η πιο μελετημένη και η ασφαλέστερη πλατφόρμα» πρόσθεσε ο κ. Ντμίτριεφ κατά τη διάρκεια κοινής ενημέρωσης με το Ερευνητικό Ινστιτούτο Γκαμαλέγια.

«Είναι η πιο μελετημένη προσέγγιση που έχει διεξαχθεί εδώ και δεκάδες χρόνια και έχει δείξει την ασφάλειά της» επισήμανε επίσης ο Ρώσος αξιωματούχος, ενώ συμπλήρωσε πως η ανοσοποίηση κατά της COVID-19 έχει ήδη ξεκινήσει στη Ρωσία.

© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : PIXABAY / THEDIGITALARTIST

«Διεξάγουμε επίσης έρευνα με βάση 40.000 άτομα ενώ περισσότεροι από 36.000 έχουν ήδη εγγραφεί σε αυτές τις δοκιμές. Έτσι σε λιγότερο από μία εβδομάδα, δημιουργήσαμε μια ομάδα εθελοντών, η οποία περιλαμβάνει 40.000 άτομα... Περιμένουμε λοιπόν ότι μέχρι τον Οκτώβριο, θα έχουμε τα αποτελέσματα» διεμήνυσε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων (RDIF).

Μάλιστα, οι κλινικές δοκιμές θα διεξαχθούν επίσης στη Μέση Ανατολή, τη Βραζιλία, την Ινδία, το Μεξικό και σε ορισμένες άλλες χώρες.

«Θα θέλαμε λοιπόν να συνεργαστούμε με τις αρχές σε κάθε μία από τις χώρες σας, έτσι ώστε το ρωσικό εμβόλιο να εγκριθεί. Θα είμαστε σε θέση να δείξουμε την αποτελεσματικότητά του σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων, περισσότερα από 25.000-30.000 άτομα» κατέληξε ο κ. Ντμίτριεφ.


πηγή

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.