Τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες έντονες και το αίτημα προς τον ακτιβιστή να δημοσιοποιήσει ένα ακόμα πρόβλημα καθημερινότητας στο δήμο Θερμαϊκού.
Δεν μιλάμε για το τεράστιο ζήτημα της διάβρωσης του οδοστρώματος, σε όλες τις δημοτικές ενότητες, πρόβλημα που δεν λέει να αντιμετωπιστεί, ανεξαρτήτως διοικήσεων. Οι λακούβες πλέον αποτελούν λέξη ένθετη στο λήμμα δήμος Θερμαϊκού.

Υπάρχει μια ρατσιστική παροιμία όμως που λέει "μάθαν πως γ....., πλακώσανε κι οι γ......" που θα μπορούσε να ταιριάζει απόλυτα.

Η εταιρία που κάνει τις συνδέσεις με το φυσικό αέριο, μετά το πέρας των εργασιών της, παραλείπει να παραδώσει, ως οφείλει, τα οδοστρώματα στην κατάσταση που τα παρέλαβε.
Αποτέλεσμα να δημιουργούνται και να παραμένουν, πρόχειρα σκεπασμένες με χώμα, νέες λακούβες.
Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους, η Δημοτική Αρχή κάνει τη δική της;


Η φωτο μπροστά από το 1ο Γυμνάσιο Περαίας.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.