Η Ρωσική κυβέρνηση, μέσω λογαριασμού του Υπουργείου Εξωτερικών, με την ευκαιρία της 193ης επετείου της «Ναυμαχίας στο Ναυαρίνου, ανάρτησε χθες ένα βίντεο για όσα συνέβησαν στις 20 Οκτωβρίου του 1827.

Όπως τονίζει (συβιλλικά;) : «Πριν από 193 χρόνια, οι ρωσικές δυνάμεις μαζί με τις δυνάμεις της Μεγάλης Βρετανίας και της Γαλλίας νίκησαν τον τουρκο-αιγυπτιακό στόλο. Η νίκη των συμμαχικών δυνάμεων στο Ναυαρίνο άνοιξε τον δρόμο για την ανεξαρτησία της Ελλάδας».

Υπενθυμίζει εμμέσως στην Τουρκία την καταστροφή του στόλου της και ίσως στην Ελλάδα η συμμετοχή των τριών δυνάμεων στη σημερινή της ύπαρξη.Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.