Όχι ότι είναι παράξενο ή σπάνιο να συμβαίνουν μετακινήσεις κορυφαίων παλαιοκομματικών στελεχών των κομμάτων και ιδιαίτερα αυτών που βρίσκονται ή φλερτάρουν με την εξουσία.
Το είδαμε πολλάκις το έργο να παίζεται και παλαιότερα και στο πρόσφατο παρελθόν με τα τραίνα να μεταφέρουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ διψασμένα  να σώσουν την πατρίδα, στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως και παλαιότερα αντίστροφα με τις μεταγραφές τύπου Δαμανάκη.
Αλλά και φυσικά υπήρξαν και μεγάλες αλλαξοκωλιές προς τη ΝΔ (Χρυσοχοίδηδες, Οικονόμου, Γκερέκου κλπ) ευνοημένων στελεχών που δεν έχουν κανένα πολιτικοηθικό φραγμό και αυτοσυγκράτηση.
Και να που το φαινόμενο συνεχίζεται ..... αμείωτο.
Η Διαμαντοπούλου είναι η επόμενη στη λίστα.
Διαβάζουμε στην αυτοδιοίκηση:
«Αλλαγές» δεν είναι μόνο ο ανασχηματισμός των υπουργών, αλλά μια πολύ ευρύτερη έννοια. Μαθαίνω πως το επόμενο διάστημα θα υπάρξει αλλαγή σκυτάλης στον μόνιμο αντιπρόσωπο της χώρας στον ΟΟΣΑ, θέση που κατέχει ο καθηγητής Γ. Πρεβελάκης. Ενα από τα πρόσωπα που συζητιούνται στο Μαξίμου είναι αυτό της Αννας Διαμαντοπούλου.

Όπως σημειώνει η Καθημερινή η πρώην υπουργός Παιδείας πρωταγωνιστεί πάντα στα σενάρια ανασχηματισμού, αλλά οι πληροφορίες της στήλης λένε πως δεν θα λάβει χαρτοφυλάκιο σε κυβέρνηση Μητσοτάκη. Αντίθετα, η θέση του μόνιμου αντιπροσώπου της χώρας στον ΟΟΣΑ ταιριάζει στο προφίλ της.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.