SKG BLITZ Team Battle: https://lichess.org/tournament/yXTeAVCy
Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου και ώρα 18:30, οι σύλλογοι της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμμετέχουν στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Blitz που θα διεξαχθεί στην πλατφόρμα του Lichess. (www.lichess.org)

Το τουρνουά θα διαρκέσει 2 ώρες και συγκεκριμένα 18:30-20:30. Ο χρόνος σκέψης είναι 3’+2’’ και το σύστημα είναι Arena. Άτομα από την ίδια ομάδα δεν μπορούν να παίξουν αντίπαλοι.
Σύλλογοι που συμμετέχουν είναι οι:

ΑΜΟ «ΓΑΛΑΞΙΑΣ»
ΑΣ «ΑΡΗΣ» ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΕΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ
ΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΕΣΟ «ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ» ΠΟΛΙΧΝΗΣ
ΕΣΟ ΠΑΠΑΦΗ «ΧΡΟΝΙΚΟ»
ΟΟΑ «ΓΑΛΑΞΙΑ» ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΠΑΕ ΣΥΚΕΩΝ
ΠΑΣ «ΦΟΙΒΟΣ» ΣΥΚΕΩΝ
ΣΑ ΕΣΘ «Γ. ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ»
ΣΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ «ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ»
ΣΑ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ
ΣΑ ΣΥΚΕΩΝ-ΝΕΑΠΟΛΗΣ
ΣΟ ΠΟΛΙΧΝΗΣ
ΣΣ «ΓΑΛΑΞΙΑ» ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΣΣ ΠΕΥΚΩΝ

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Αν δεν ανήκετε σε κάποια ομάδα, μπορείτε να μπείτε σε κάποια από τις παραπάνω και να συμμετέχετε με αυτήν. Αποκλειστικός σκοπός του τουρνουά είναι να ενωθούμε όλοι οι σύλλογοι στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, για αυτό και μοναδικό μέλημά μας είναι να συμμετέχει ο κόσμος και σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ 2 ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ. Αν κάποια ομάδα ενδιαφέρεται να συμμετέχει, εντός ή εκτός Θεσσαλονίκης, ας επικοινωνήσει μαζί μας.
(Το όνομα φυσικά και θα αλλάξει αν έχουμε συμμετοχή εκτός της πόλης μας) 
Ένωση Σκακιστών Θεσσαλονίκης








6Εσείς, Vera Avramidou και 4 ακόμη



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.