Παρά το γεγονός ότι στην σχετική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος απέρριψε την πρόταση των 4 Δημοτικών Παραταξεων για μείωση των τελών κοινοχρηστων χωρών κατά 40%, με την αιτιολογία ότι οι επαγγελματίες πληρώνουν πολύ λίγα, τελικά, συρόμενος πίσω από τις προτάσεις της αντιπολίτευσης, φέρνει πρόταση για μείωση των τελών χρήσης κοινοχρηστων χωρών κατα 50%.

Εμείς φυσικά και θα υπερψηφίσουμε την πρόταση και ευελπιστούμε να αποδεχθεί ο δήμαρχος και την καθ όλα τεκμηριωμένη πρόταση που καταθέσαμε, για μείωση και των δημοτικών τελών κατα 24%, αφού τα έσοδα του Δήμου αυξάνονται τόσο λόγω των αδήλωτων τ.μ, που ειναι τουλάχιστον 302.000 τ.μ -και μάλιστα ο Δήμος θα εισπράξει τα τέλη με αναδρομική ισχύ (2020)- όσο και απο την επιχορήγηση των 600.000€ του ΥΠΕΣ, για την αγορά απορριμματοφόρων, έσοδα που υπερκαλύπτουν το ποσό που απαιτείται για την μείωση των τελών κατα 24%. 

Θεωρούμε ότι το κοινό καλό, στους θυμωμένους καιρούς που ζούμε, θα υπερισχύσει όποιας άλλης μικροπολιτικής σκέψης.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.