Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες, στην παραλιακή των Ν. Επιβατών. Μπροστά στη βίλα του Μπακατσέλου (αυτή είναι η ακριβής ονομασία της τοποθεσίας για τους ντόπιους).

Παιδί έπεσε πάνω σε κώνο, από αυτούς που είχαν τοποθετηθεί (αυθαίρετα ; ) στο οδόστρωμα της οδού μπροστά από την οικία συγγενικού προσώπου της συζύγου του άλλοτε πολιτικού Ευάγγελου Βενιζέλου. 


Προφανώς οι κώνοι τοποθετήθηκαν, κατά μήκος της έπαυλης που φυλάσσεται από υπηρεσία ασφαλείας, για να απομακρύνουν οδηγούς που θα επέλεγαν να παρκάρουν. Άγνωστο αν υπάρχει συγκεριμένη άδεια για τον αποκλεισμό μέρους του οδοστρώματος από το Αστυνομικό Τμήμα Θερμαϊκού, που εδρεύει στους Νέους Επιβάτες.

Αυτό πάντως που προκαλεί αλγηνή εντύπωση (και που δεν το έχουμε συνατήσει πουθενά αλλού) είναι η ενίσχυση των κώνων με σιδερόβεργες που έχουν στο εσωτερικό τους και που ήταν η αιτία για τον τραυματισμού παιδιού που έπεσε επάνω τους.

Οι συνοδεύοντες τον μικρό ζήτησαν τον λόγο από τους υπεύθυνους της φύλαξης και επικράτησε διαπληκτισμός και ένταση που όμως δεν είχε αποτέλεσμα. Έτσι οι γονείς του παιδιού επιφυλάχθηκαν να αποτανθούν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.