Ο Αλέξης Τσίπρας, όπως και άλλα πρόσωπα που βρέθηκαν στην εξουσία με τη σημαία της Αριστεράς, επέλεξαν να ανεβάσουν το βιοτικό τους επίπεδο την ώρα που η χώρα στραγγαλιζόταν, δήλωσε η επικεφαλής της Πλεύση Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχολιάζοντας το θέμα με το εξοχικό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Σούνιο.

Ειδικότερα, η κ. Κωνσταντοπούλου μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, υπογράμμισε ότι ενώ είχαν την ευθύνη να μεριμνήσουν για το λαό, μερίμνησαν για τον εαυτό τους, συμπληρώνοντας ότι αποκαλύπτεται ότι ο κ. Τσίπρας δεν αρκέστηκε στην άνοδο του βιοτικού επιπέδου του ως πρωθυπουργός, αλλά συνέχισε και ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς φρόντισε ακόμα περισσότερο, ώστε να μην απωλέσει ικανοποιήσεις και απολαύσεις που δεν έχουν σχέση με όσα το κόμμα πρεσβεύει.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείσα για το σπίτι του κ. Τσίπρα στο Σούνιο, απάντησε ότι από την υπόθεση αυτή εκείνο το οποίο αναδίδεται με τρόπο ο οποίος είναι βοών,  είναι ότι και ο κ. Τσίπρας αλλά και άλλα πρόσωπα που βρέθηκαν στην εξουσία με τη σημαία της Αριστεράς επέλεξαν να αναβιβάσουν το βιοτικό τους επίπεδο και να επιφυλάξουν στον εαυτό τους πολυτέλειες και χλιδές σε μια περίοδο κατά την οποία είχαν την ευθύνης μιας χώρας, η οποία στραγγαλιζόταν και εξακολουθεί η χώρα μας να στραγγαλίζεται με τη θηλιά του χρέους.

Την ώρα που είχαν την ευθύνη να μεριμνήσουν για τον λαό, σιγά-σιγά μερίμνησαν για τον εαυτούλη τους και στην περίπτωση του κ. Τσίπρα αυτό το οποίο δυστυχώς αποκαλύπτεται είναι ότι δεν αρκέστηκε στην αρχική αλλαγή βιοτικού επιπέδου, συμπλήρωσε η κ. Κωνσταντοπούλου, προσθέτοντας ότι σιγά – σιγά περνώντας και στην Αξιωματική Αντιπολίτευση που είναι ένας θεσμικός πυλώνας της Δημοκρατίας, φρόντισε ακόμη περισσότερο να μην απολέσει ικανοποιήσεις και απολαύσεις, οι οποίες όμως δεν έχουν καμία σχέση με όσα διακηρύσσει το κόμμα αυτό ότι πρεσβεύει και δεν έχουν καμία σχέση με εκείνα για τα οποία ο ελληνικός λαός κάποτε εμπιστεύτηκε το ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι της προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη αποστροφή το γεγονός ότι ένα ολόκληρο κόμμα, και πάρα πολλά στελέχη του, βγαίνουν δημόσια για να δικαιολογήσουν αυτή την κατάντια. Βγαίνουν δημόσια για να πουν ότι είτε δεν έγινε και τίποτε, είτε ότι αυτά είναι νόμιμα άρα ηθικά, υιοθετούν δηλαδή πρακτικές και προσεγγίσεις που τις ξέρουμε από το παρελθόν και από το απώτατο παρελθόν και από τη δεκαετία του ’80 ακόμα όταν δικαιολογούνταν τότε βίλες με την αιτιολογία των δανείων από φίλους.

   



 Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.