Οργή και αγανάκτηση εκφράζουν κάτοικοι του Αγγελοχωρίου, οι οποίοι βιώνουν πρωτόγνωρες συνθήκες απομόνωσης, αφού για πέντε μέρες παραμένουν χωρίς παροχή τηλεφωνίας και πρόσβασης στο διαδίκτυο.
Αποδέκτες  της διαμαρτυρίας τους γίνεται και η διοίκηση του δήμου, που είτε δεν γνωρίζει το πρόβλημα είτε δεν δύναται να παρέμβει είτε αδιαφορεί.
Μάλλον η τελευταία εκδοχή θεωρείται πιθανότερη από τους κατοίκους σύμφωνα με ανάρτησή τους:

Αγγελοχωρι
Για 5η μέρα ένα χωριό βρίσκεται χωρίς τηλέφωνο και internet.
Πραγματικά απάνθρωπο και εγληματικο στο έτος 2020να μην υπάρχει τηλέφωνο στο χωριό.
Άνθρωποι που εργάζονται με τηλεργασία χάνουν το μεροκάματο τους μαθητές δεν μπορουν να παρακολουθησουν τα μαθήματα τους υπερήλικες ποτ δεν μπορούν να εποικοινωνισουνμε δικους τους ανθρώπους και όλα με υποσχεσεις ότι θα αποκατασταθεί η βλάβη.
Η κατάσταση η ίδια η απογοήτευση μεγάλη ευθύνες?
Ο δήμος απών σε ένα το σημαντικό και ανθρώπινο θέμα γιατί παντα για αυτό το χωριό είναι απών εδώ και 2 χρονια αφηνωντας ένα χωριό να υποφέρει και να ζει με υποσχεσεις. Αναλάβετε μια φορα τις ευθύνες σας που σας αναλογούν και αν δεν μπορείτε παραδεχτιτε το.
Ο δήμαρχος φροντίζει να ενημερώνεται για όλα τα χωριά και να δίνει λυσεις.

https://www.facebook.com/giannis.tsikouras/posts/3771795689550275


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.