Σήμερα το καροτσάκι άδειο! Μέχρι πριν λίγες μέρες καθόταν ο Εντρι! Ο δεκαεξάχρονος μαθητής μας που χάθηκε από τη φωτιά που πήρε το σπίτι τους! 

Προχθές το έφερε ο πατέρας του! Συντετριμμένος από το τραγικό γεγονός! Γιατί να φύγει έτσι? Ο ίδιος έλειπε στη δουλειά, η μαμά στην κηδεία της μητέρας της και η θεία που πρόσεχε τα παιδιά πετάχτηκε να τους φέρει φαγητό! Το κακό δεν άργησε να γίνει! Από βραχυκύκλωμα ηλεκτρικού πήρε φωτιά το δωμάτιο του Εντρι! Προσπάθησαν τα δύο μικρότερα αδέρφια να τον σώσουν αλλά δεν τα κατάφεραν! Ο Εντρι τυλίχτηκε στις φλόγες! Απανθρακώθηκε! 

Γιατί? Η γιαγιά του ή ο καλός Θεός τον πήρε μαζί του? Μήπως κοσμογονικές δυνάμεις της φύσης ή της ζωής συνωμότησαν εναντίον του? Υπάρχει απάντηση! Ένα ανάπηρο παιδί κάηκε ζωντανό! Αποκαΐδια το σπίτι τους και η ζωή των γονιών του! Δεν υπάρχει απάντηση στο γιατί και πως! 

Στο σχολείο ότι μπορέσαμε κάναμε! Συγκεντρώσαμε ρούχα, τρόφιμα και χρήματα! Δεν είναι όμως αρκετά! Θέλετε να βοηθήσετε και σεις? 

Εάν μπορείτε και θέλετε υπάρχει ο αριθμός λογαριασμού του αδικοχαμένου μας Εντρι όπου έμπαιναν τα χρήματα της πρόνοιας! Καλό ταξίδι αγόρι μου! 

Το εφιαλτικό σου τέλος, ας γίνει ευλογία της ζωής των αδελφών σου, που σώθηκαν, και η δική μας αγάπη όπως και των γονιών σου το αιώνιο σου σκέπασμα!

GR5501102560000025660763860ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Δημήτρης Καμπούρης

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.