Έκκληση απευθύνει ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, προς κάθε κατεύθυνση για τον ακήρυχτο πόλεμο του κορονοϊού μετά και τον 20ο θάνατο συναδέλφου του στις Σέρρες. Και θέτει το αίτημα να αναγνωρίζεται ο θάνατος των υγειονομικών υπαλλήλων ως εργατικό ατύχημα. Ακούστε την κραυγή αγωνίας του Μιχάλη Γιαννακού :

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ 20ο ΘΥΜΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΤΟΝ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ.

Κατέληξε προχθές άλλος ένας αγαπητός συνάδελφος από κορωνοϊό, νοσηλευτής 53 ετών ελεύθερος, από το νοσοκομείο της ΔΡΑΜΑΣ. Εργαζόταν στη καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου.
24 Νοεμβρίου με rapid test διαγνώσθηκε θετικός. Που να βρεί μοριακό αναλυτή το νοσοκομείο της Δράμας. Μία εβδομάδα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της Δράμας Για την αποσυμφόρηση του νοσοκομείου από περιστατικά κορωνοϊού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σερρών. Δεν κατάφερε το αυτονόητο, δηλαδή ο συνάδελφος να νοσηλευθεί στο νοσοκομείο που εργαζόταν. Στο νοσοκομείο Σερρών νοσηλεύτηκε 45 ημέρες. Νοσηλεύθηκε επί πολλές ημέρες διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, αλλά δεν τα κατάφερε τελικά Συγκλονίζουν τα τελευταία του λόγια λίγο πριν εκπνεύσει.
Χαρακτηριστικά, έγραφε: «Μου πήραν κορεσμό κι άρχισαν να λένε διάφορα μεταξύ τους…Πανικοβλήθηκα. Κάθε μέρα αλλάζουν τα δεδομένα. Τελικά πήραν αέρια και είπαν 94 αλλά με ρινικό και επαναεισπνοής.. Έχω χάσει τις μέρες …προσευχηθείτε για μένα».
Λίγες ώρες νωρίτερα, συγκεκριμένα στις 15.39 το μεσημέρι, είχε κάνει την ακόλουθη ανάρτηση: «Ο Θεός να σας έχει όλους καλά… Ο πνιγμός είναι μεγάλο βασανιστήριο…Μην τύχει σε κανέναν».
Δυο μέρες νωρίτερα σε άλλη ανάρτηση του, είχε ενημερώσει τους φίλους του ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο των Σερρών σε θάλαμο Covid της ορθοπεδικής κλινικής, ζητώντας να του στείλουν ένα πακέτο καλαμάκια και μαζί μερικά μπουκαλάκια νερού.
«Κάθε στιγμή φλερτάρω με τον θάνατο. Μην με παίρνετε τηλέφωνο. Κάντε μια προσευχή» έγραφε σε άλλη ανάρτηση του στις 8 Δεκεμβρίου.
Συλληπητήρια στους οικείους και τους συναδέλφους.
Ακούει κανείς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν τα θυσιάζουμε όλα για το πολιτικό κόστος. Μας λένε ότι πολεμάμε αλλά για τους νεκρούς συναδέλφους αγωνιστές του υγειονομικού πολέμου φταίμε εμείς. Όχι ο πόλεμος!!!!!!!
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΩΡΑ.
Ένα ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ δεν ακούσαμε από την επίσημη πολιτεία για τους νεκρούς ήρωές μας. Όλα για αυτούς, γίνονται από ατομική ευθύνη. ΚΡΙΜΑ......


Μιχ. Γιαννάκος
Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.