Σφοδρή αντίδραση από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιάρτα προκάλεσε η δημοσίευση της φωτογραφίας, στην οποία εμφανίζεται μαζί με εθνικές ιστορικές προσωπικότητες τεραστίου διαμετρήματος (Περικλής, Κολοκοτρώνης, Μπουμπουλίνα, Παλαιών Πατρών Γερμανός, Παπανικολάου, Κάλλας ) και ο Γιάννης Αντετοκούμπο.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Τσιάρτα δεν θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέσα, αλλά κάποιος παίκτης από την ομάδα μπάσκετ του 1987 ή την ποδοσφαιρική ομάδα του 2004.

Χωρίς να παραγνωρίζει την αξία του μεγάλου Έλληνα μπασκετμπολίστα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά "Σέβομαι και εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούμπο στο NBA κ μπράβο του", θεωρεί πως "Όσο κ να θέλει αυτή η Επιτροπή κ η τραγική Γιάννα, δε πρόκειται να αλλάξουν οι χρυσές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού. Αποδεικνύεται μεγάλο το λάθος της κυβέρνησης να της αναθέσει την ευθύνη αυτή. Προσωπικά αηδιάζω κ μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία έχει γράψει κ δεν ξαναγράφεται".


Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έγραψε:

"Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων. Σέβομαι κ εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούνμπο στο NBA κ μπράβο του. Όμως στη φωτο που βλέπετε θα έπρεπε να ήταν κάποιο απ' τα παιδιά του ´87 στο μπάσκετ, του ‘04 στο ποδόσφαιρο, του ‘05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης. Όσο κ να θέλει αυτή η Επιτροπή κ η τραγική Γιάννα, δε πρόκειται να αλλάξουν οι χρυσές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού. Αποδεικνύεται μεγάλο το λάθος της κυβέρνησης να της αναθέσει την ευθύνη αυτή. Προσωπικά αηδιάζω κ μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία έχει γράψει κ δεν ξαναγράφετε".



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.