Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας είχε δηλώσει σχετικά στις 3 Δεκεμβρίου: 

«Ήδη δημιουργούνται 1.018 εμβολιαστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, έτσι ώστε ο εμβολιασμός να αρχίσει μετά την πρώτη παραλαβή. Εκτιμάται ότι θα μπορούν να εμβολιάζονται μηνιαίως περίπου 2.117.440 πολίτες. Αν έρθουν περισσότερα εμβόλια τον ίδιο μήνα μπορεί, εφόσον χρειαστεί, να υπάρξει περαιτέρω ανάπτυξη του σχεδίου για τη δημιουργία επιπλέον εμβολιαστικών κέντρων».

Μέχρι σήμερα εμβολιάστηκαν λιγότεροι από 4.000 άνθρωποι. Πόσοι από αυτούς είναι κομματικά στελέχη και κυβερνητικοί παράγοντες (υπουργοί, γραμματείς κλπ) της Νέας Δημοκρατίας;

Μετά τις 20 Ιανουαρίου "ελπίζεται" να ξεκινήσει ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού (αρχικά των άνω των 60 και ευπαθών ομάδων .... πιο ευπαθών από τους κυβερνητικούς ;) )

Και όλα αυτά ενώ η απόφαση για τα τελευταία αυστηρά περιοριστικά μέτρα ελήφθησαν εν αγνοία της επιτροπής των ειδικών, που φέρονται να πνέουν μένεα ενάντια στις κυβερνητικές πομφόλυγες.

Άραγε με τίνος εισήγηση "συγκροτήθηκαν" (εν τάξει στα χαρτιά) τα 1018 εμβολιαστικά κέντρα όταν σύμφωνα με πληροφορίες η Γερμανία ανέπτυξε μόλις 400 ;;;

Το ατυχές για την κυβέρνηση είναι πως μετά την πρώτη επιτυχία του Μαρτίου φαίνεται να ήρθε η σφαλιάρα του χειμώνα. Στην αντεπίθεση του κορονοϊού ο κυβερνητικός σχεδιασμός φαντάζει εξαιρετικά αδύναμος και αβέβαιος.

Ας κάνουμε λάθος στις εκτιμήσεις μας κι ας αποδειχθεί επαρκής και αποδοτικός ο προγραμματισμός μας ως κράτος. Γιατί οποιαδήποτε αστοχία μεταφράζεται σε απώλεια ζωών και καταγκρέμισμα της δόλιας της οικονομίας με συνέπεια την έτι περαιτέρω φτωχοποίηση του Έλληνα.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.