Επίσκεψη πραγματοποίησε κλιμάκιο της παράταξης "Πράξεις για τη Μακεδονία" στο Κέντρο Υγείας Ν. Μηχανιώνας. Τον επικεφαλής της παράταξης κ. Χρήστο Παπαστεργίου συνόδευε ο συντονιστής της παράταξης κ. Χρόνης Μακρίδης.
Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο ενημέρωσης αλλά και εξέτασης της αποτελεσματικότητας των μέτρων που έχουν ληφθεί και εφαρμόζονται από τα πρωτοβάθμια ιδρύματα υγείας της χώρας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων στον γενικό πληθυσμό του covid-19.
Σε ανάρτησή του ο Χρήστος Παπαστεργίου ευχαρίστησε τον διευθυντή του ΚΥ, συνάδελφό του, Σάκη Συμεωνίδη για την ενημέρωση και προχώρησε στις εξής διαπιστώσεις:

Η χώρα χρειάζεται αναβαθμισμένη πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, η οποία εκτός από κοινωνικά αναγκαία είναι και οικονομικά αποδοτική.
Οι εργαζόμενοι των Κέντρων Υγείας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Χρειάζονται όμως ενίσχυση και υποδομές.
Η οργάνωση του εμβολιασμού, κεντρικά, είναι ανεπαρκής. Ουδείς γνωρίζει πόσα είναι, τελικά, τα εμβολιαστικά κέντρα, πότε και με ποιά σειρά-κριτήρια θα εμβολιασθεί ο γενικός πληθυσμός και πώς θα κλείνονται τα ραντεβού και θα γίνει η ενημέρωση, ιδιαίτερα όσων δεν έχουν εξοικοίωση με τα ψηφιακά μέσα. Απαιτείται η εμπλοκή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην όλη οργάνωση.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.