M.K.Scarlet, Reseau International, 31-1-21
Μετάφραση: Μ. Στυλιανού

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό Valeurs Actuelles, μια μελέτη, που δημοσιεύθηκε στις 5 Ιανουαρίου, υπογεγραμμένη από έναν κορυφαίο επιδημιολόγο του αμερικανικού Πανεπιστημίου Στάνφορντ, διαπίστωσε ότι ο εγκλεισμός δεν είναι πιο χρήσιμος από την αποστασιοποίηση.

Καθώς το συμβούλιο άμυνας της υγείας συνεδρίασε την Παρασκευή για να αποφασίσει και να ανακοινώσει αυστηρότερους περιορισμούς, μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό European Journal of Clinical Investigation επικρίνει σοβαρά τις επιπτώσεις του εγκλεισμού.

Ο εγκλεισμός θα έκανε την κατάσταση της υγείας χειρότερη;

Η μελέτη με επικεφαλής τον Ιωάννη Ιωαννίδη, έναν από τους κορυφαίους επιδημιολόγους στον κόσμο και από τους διεθνώς συχνότερα επικαλούμενους επιστήμονες , ουσιαστικά λέει το ίδιο πράγμα με τον καθηγητή Raoult* στη συνέντευξή του στο Sud Radio.

Η μελέτη αυτή επισημαίνει ότι ο περιορισμός και το κλείσιμο πολιτιστικών χώρων, μπαρ και εστιατορίων δεν έχει καμία χρησιμότητα. Δεν θα έχει αντίκτυπο στον αριθμό των περιπτώσεων μόλυνσης και συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Το αναμενόμενο αποτέλεσμα του εγκλεισμού δεν επιτυγχάνεται, όπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία που ανέλυσε η ομάδα του Ιωάννη Ιωαννίδη.

Ο εγκλεισμός έχει ευνοήσει τη μόλυνση εντός των κατοικιών.

Σύμφωνα με το οικονομικό περιοδικό Valeurs Actuelles, η ομάδα του Ιωάννη Ιωαννίδη για να καταλήξει σε αυτά τα συμπεράσματα, έχει θέσει σε εφαρμογή ένα πρωτόκολλο. Μεταξύ των δέκα χωρών που αναλύθηκαν από την ομάδα ήταν η Γαλλία. Οι επιστήμονες έθεσαν τον αριθμό των μολύνσεων στη Γαλλία, από τη στιγμή που κηρύχθηκε ο περιορισμός και έκλεισαν οι επιχειρήσεις, μπροστά από εκείνες σε χώρες όπου ο περιορισμός δεν ήταν έντονος όπως συνέβη στη Σουηδία ή τη Νότια Κορέα. Το αποτέλεσμα είναι αδιαφιλονίκητο. Τα περιοριστικά μέτρα δεν είχαν αποδώσει σχεδόν κανένα όφελος στον αριθμό των μολύνσεων.

Από την άλλη πλευρά, αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι ο εγκλεισμός είναι πολύ δαπανηρός για τη γαλλική οικονομία. Σύμφωνα με το «Capital», το οποίο επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ένας εγκλεισμός ενός μηνός θα μειώσει το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν κατά 1% περίπου.Υπό αυστηρούς περιορισμούς, από το κλείσιμο των επιχειρήσεων, εντός τεσσάρων εβδομάδων η Γαλλία θα έχανε το ευτελές ποσό των … 20 δισεκατομμυρίων.

Ο σκοπός αυτής της συσσώρευσης χρέους μήπως είναι να περάσει αυτό το διάταγμα που λείπει από τη Γαλλία, το οποίο να καθιστά το κράτος ιδιοκτήτη όλων των ακινήτων, λόγω της "μεγάλης κρίσης"; Μιας κρίσης εντελώς προπαρασκευασμένης και που οδηγεί προς την Μεγάλη Επανεκκίνηση του Schwab και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός; "Θα μπορούσε το κράτος να γίνει συνιδιοκτήτης όλων των γαλλικών ακινήτων;" Σύμφωνα με τον Σβαμπ, ναι, σε δέκα χρόνια.

"Δεν θα σου ανήκει τίποτα" - Και "θα είσαι ευτυχισμένος."

Σε δέκα χρόνια από τώρα. Αυτή είναι η κατάληξη της «Ατζέντας 2030» του Νταβός. Διαβάστε επίσης «Ο κόσμος το 2030 όπως τον βλέπει η CIA», έκδοση Equateurs του 2013.

Σύμφωνα με ένα άρθρο του Αrmonstrong Economics , σε συνεργασία με τον Lew Rockwell: «Αυτός είναι ο πραγματικός κίνδυνος που αντιμετωπίζουμε - το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το όραμά του για μια νέα παγκόσμια τάξη.

Ο Τύπος δε εκπληρώνει την αποστολή του. Διότι αν την έκανε, θα είχε αποκαλύψει το γεγονός ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ πούλησε όλες τις επενδύσεις του λίγο πριν από την χρεωκοπία. Ο Κλάους Σβάμπ είναι η μεγαλύτερη οργανωμένη συνωμοσία στην ιστορία της ανθρωπότητας και ο Τύπος την καλωσορίζει με ανοιχτές αγκάλες. Δεν θα έχεις τίποτα σε δέκα χρόνια, αλλά ούτε κανένα δικαίωμα. "Τα χαρτιά σας, παρακαλώ! »

Σημείωση Μτφρ: Didier Raoult, διεθνώς διάσημος Γάλλος
καθηγητής της Ιατρικής, φορτωμένος με 11 κορυφαία γαλλικά και
ξένα παράσημα για το ερευνητικό και συγγραφικό έργο του,
δημοσίευσε από τον περασμένο Μάρτιο έκθεση ερεύνης ότι τα
φάρμακα hydroxychloroquine και azithromycin είναι
αποτελεσματικά κατά του Κορωναϊού και αρνήθηκε να συμμετάσχει
στην επιστημονική επιτροπή συμβούλων της κυβέρνησης. Έκτοτε
υφίσταται αντιμετώπιση λεπρού ( απομόνωση και φίμωση) από τα
παντοδύναμα μονοπώλια της φαρμακοβιομηχανίας (“Big Farma”)
και των πολιτικών, ιατρικών και πληροφοριακών φερεφώνων τους.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.