Στην παρούσα χρονική στιγμή η κοινωνία μας βρέθηκε αντιμέτωπη τόσο με την εξάπλωση της πανδημίας COVID-19, όσο και με την εκδήλωση του ακραίου καιρικού φαινόμενου «Μήδεια».

Ο Δήμος Θερμαϊκού στέκεται αρωγός και συνδράμει ήδη στην ανάγκη των πολιτών για μετακίνηση προς και από το «Κέντρο Υγείας Νέας Μηχανιώνας», με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία των εμβολιασμών και την αποφυγή ατυχημάτων λόγω παγετού.

Ανακοινώνεται με το παρόν, πως σε περίπτωση που η μετακίνηση σας καθίσταται αδύνατο να πραγματοποιηθεί με δικά σας μέσα, μπορείτε να επικοινωνείτε από τις 08:30 έως τις 14:00 με τα παρακάτω τηλέφωνα ανά Δημοτική Ενότητα:
  •  "Βοήθεια στο Σπίτι " ΔΕ Θερμαϊκού 2392023632
  • "Βοήθεια στο Σπίτι" ΔΕ Μηχανιώνας 2392330365
  • Μονάδα Κοινωνικής Μέριμνας Ν. Μηχανιώνας 2392330368
  • "Βοήθεια στο Σπίτι" ΔΕ Επανομής 2392044000.Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.