Να Υψώσουμε Τείχος Δημοκρατίας
Το Μαζικό, Δημόσιο και Δωρεάν Πανεπιστήμιο θα νικήσει.

Όλες και όλοι στη συγκέντρωση στις 17:00 στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης



Τη στιγμή αυτή άνδρες των δυνάμεων καταστολής της αστυνομίας έχουν εισβάλει στο κτίριο διοίκησης του Α.Π.Θ, στο οποίο πραγματοποιείται συμβολική κατάληψη ενάντια στο αντιδραστικό νομοσχέδιο Κεραμέως - Χρυσοχοΐδη και για το άνοιγμα των σχολών με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, με πρωτοβουλία των Φοιτητικών συλλόγων Πολιτικών Επιστημών, Φυσικού και Ηλεκτρολόγων - Μηχανολόγων Μηχανικών.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι προσαγωγές και συλλήψεις φοιτητ(ρι)ών, οι οποίοι/ες διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο! Κάνουν χρήση χημικών μέσα στο Πανεπιστημιακό χώρο, χτυπάνε μέλη ΔΕΠ και φοιτητ(ρι)ες! Παρακολουθούμε εικόνες πρωτοφανείς και σοκαρίστηκες, οι οποίες αποτελούν πρόβα καταστολής μπροστά στον δίκαιο αγώνα των ΦΣ να ανοίξουν οι σχολές με όλα τα μέτρα προστασίας, να δοθούν όλα τα χρήματα που απλόχερα μοιράζει η κυβέρνηση για καταστολή στους/ις φοιτητ(ρι)ες και τις ανάγκες τους. Γίνεται ξεκάθαρο τι εξυπηρετεί ο νέος νόμος και σε ποιους αναφέρεται. Η προσπάθεια να καταδείξουν τους φοιτητές ως εγκληματίες έχει αποτύχει εδώ και καιρό!

Ο νέος αυταρχισμός που μπαίνει στα πανεπιστήμια! Καταγγέλλουμε την εισαγγελική παρέμβαση που διατάχθηκε με εντολή του Πρύτανη του ΑΠΘ απέναντι στην σημερινή κινητοποίηση. Απαιτούμε την άμεση απόσυρση των αστυνομικών δυνάμεων από το κτίριο διοίκησης του ΑΠΘ!

Κάθε προσπάθεια κατασυκοφάντησης και τρομοκράτησης θα πέφτει στο κενό. Όσο φόβο κι αν θέλουν να σπείρουν, όσο και αν προσπαθούν να συκοφαντήσουν τον αγώνα των φοιτητικών και το δίκαιο των αιτημάτων τους, τόσο οι φοιτητές μέσα από την οργάνωση και τον αγώνα τους θα τους χαλάνε τα σχέδια.
Αλληλεγγύη στους/στις προσαχθέντες/ισσες
Δεν θα αφήσουμε κανέναν και καμία στα χέρια των δυνάμεων καταστολής
Δεν θα περάσει η αντιδημοκρατική εκτροπή
Ο αγώνας μας είναι δίκαιος και θα νικήσει!




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.