Ο θάνατος του 23χρονου που έπεσε με το αυτοκίνητό του ση θάλασσα στην Κεφαλονιά δεν ήταν ατύχημα, υποστηρίζει ο πατέρας του άτυχου νεαρού.

Όπως καταγγέλλει ο πατέρας του Κυριάκου Ευαγγελάτου στο kefaloniapress.gr, ο γιος του αυτοκτόνησε εξαιτίας της ψυχολογικής βίας που υπέστη στο στρατό.

«Ο Κυριάκος δυστυχώς δεν πέθανε από ατύχημα . Ο γιος μου έθεσε τέρμα στη ζωή του. Τον έστειλα να υπηρετήσει την πατρίδα, τον προέτρεπα να υπηρετήσει την πατρίδα γιατί πίστευα ότι αυτό ήταν το σωστό. Δυστυχώς, όμως, εκεί που πήγε του ασκήθηκε ψυχολογική βία από φαντάρους και υψηλόβαθμούς αξιωματικούς» καταγγέλλει ο πατέρας του 23χρονου και υπόσχεται να πληρώσουν οι υπεύθυνοι.

Ο άτυχος Κυριάκος, που υπηρετούσε στην Πάτρα «ήταν ένα παιδί μορφωμένο, δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν και ήταν με τον καλό το λόγο» λέει ξεσπώντας σε δάκρυα ο πατέρας του.

«Ξέρω πως ό,τι και να κάνω δεν θα γυρίσει πίσω όμως σας δίνω τον λόγο της τιμής ότι όλοι αυτοί θα πληρώσουν όχι για κατί άλλο αλλά για να μην θρηνήσουμε άλλα παιδιά, κανένας γονέας δεν αξίζει αυτό το πράγμα» συγκλονίζει ο τραγικός πατέρας.

«Η πατρίδα μας δεν αξίζει αυτή την κατάντια, τη σαπίλα. Μια πατρίδα που δεν έχουμε ούτε λεφτά ούτε μέλλον αλλά να μην έχουμε ούτε αξιοπρέπεια;» διερωτάται ξεσπώντας.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.