Μετά την επίθεση στην αξιοπιστία του ρωσικού εμβολίου από τα δυτικά ΜΜΕ αλλά και τον αποκλεισμό του RDIF (Ρωσικού Ταμείου 
Άμεσων Επενδύσεων που χρηματοδότησε την ανάπτυξη του Sputnik-V) από το Twitter, έρχεται η πλήρης μεταστροφή.

Πλήρης η αποδοχή της αποτελεσματικότητας του ρωσικού εμβολίου ακόμα και από τους Γερμανούς, που βλέπουν πλέον και συνεργασία στην από κοινού  παραγωγή  του εμβολίου και της χρήσης του στον Γερμανικό πληθυσμό.

Η τιμή του Sputnik-V σύμφωνα με τον επικεφαλής του RDIF, Κιρίλ Ντμίτριεφ, σε χώρες του εξωτερικού είναι περίπου στα 10 δολάρια (8,3 €), σαφώς φθηνότερο από τα αντίστοιχα της Pfizer και Moderna που χρεώνονται πάνω από 17 και 30 € αντίστοιχα.

Ασφαλές κι αποτελεσματικό 

Αυτό αναφέρει το έγκυρο ιατρικό περιοδικό «Lancet». Η αποτελεσματικότητά του ανέρχεται σε ποσοστό 91,6%.

Συζητήσεις με Βερολίνο για την παραγωγή του ρωσικού εμβολίου

Ήδη ο υπουργός Υγείας της Γερμανίας Γενς Σπαν δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η Γερμανία να συνδράμει στην παραγωγή του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V πριν λάβει την άδεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αντίστοιχες δηλώσεις έκανε πριν μέρες και η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.