Η απόλυτη ΞΕΦΤΙΛΑ ..... αν αληθεύει η είδηση


Έφοδο στο σπίτι της αντιδημάρχου Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης Καρδίτσας προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ μετά από καταγγελία για υπεξαίρεση τροφίμων που προορίζονταν για πλημμυροπαθείς. Από πλευράς της ανέφερε ότι έχουν κατατεθεί μηνύσεις και ασφαλιστικά μέτρα σχετικά με τις καταγγελίες, ενώ ο δήμαρχος της περιοχής επιβεβαίωσε την έφοδο της ΕΛΑΣ και δήλωσε ότι αναμένει την απόφαση της Δικαιοσύνης για να προβεί στις ανάλογες κινήσεις. Ωστόσο, σε σχέση με τα τρόφιμα που βρίσκονταν στην οικία της, ο δήμαρχος υποστήριξε ότι δεν είναι από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο και πως δεν προορίζονταν για πλημμυροπαθείς.

Κρατάμε επιφυλάξεις από την είδηση αλλά τα σόσιαλ μίντια έχουν πάρει φωτιά...
Χαρακτηριστικές οι αναρτήσεις:

Με παρέμβαση του εισαγγελέα Καρδίτσας, η αστυνομία έκανε έλεγχο στο σπίτι της γαλάζιας Αντιδημάρχου Καρδίτσας, Ουρανίας Σούφλα, στο χωριό Καροπλέσι.
Τι βρήκαν; Τρόφιμα,πακέτα μακαρόνια,ρύζι,αλεύρι,λάδι,κονσέρβες κλπ.
που προορίζονταν για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας.
Η ίδια ήταν απο την πρώτη στιγμή η υπεύθυνη του Δήμου για την συγκέντρωση ολων των δωρεών, τροφίμων,υλικών.Όταν η κοινωνική κουζίνα "ο Άλλος Άνθρωπος" πήγε αυτοβούλως στην Καρδίτσα η ίδια αντέδρασε και απαίτησε να φύγει.
Σύγχρονοι μαυραγορίτες.
Η ξεφτίλα του ανθρώπινου είδους.
(Απο την φιλη Κατερινα κλεμμενο)
αστοδιαολοξεφτιλες




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.