Δεν είναι μόνο το άρθρο 219 που προβλέπει ειδικά πολεοδομικά σχέδια που θα διαμορφώνουν τα μέτρα προστασίας των περιοχών Natura και αποτελεί κατάφωρη καταστρατήγηση του προστατευτικού καθεστώτος των πυρήνων βιοποικιλότητας της χώρας. Και ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών 30 Οικολογικών Οργανώσεων που εξέδωσαν την κοινή διαμαρτυρία (εδώ) στο σχέδιο νόμου για τις Δημόσιες Συμβάσεις.

Μάλλον πρόκειται για ένα ν/σ έκτρωμα και προϊόν διευθέτησης σκανδάλων όπως καταγγέλθηκε στη συζήτηση στην Ολομέλεια σήμερα.
Με το άρθρο 218 ρυθμίζεται προκλητικά το επί εικοσαετία διακυβερνητικό σκάνδαλο του μεγαλύτερου αυθαιρέτου της Ευρώπης.
Στην υπόθεση του Mall δεν επιβλήθηκε ούτε ένα πρόστιμο 5 ευρώ. Ο κ. Λάτσης και κάθε άλλος επενδυτής υπαγορεύουν διατάξεις στη Βουλή. Εκεί δεν υπάρχει κυβερνητική πυγμή και φαίνεται ποιος είναι το πραγματικό αφεντικό.
Έχει απόλυτο δίκιο η Σοφία Σακοράφα στην τοποθέτησή της όταν καταγγέλει προς την κυβέρνηση πως « Είστε η πραγματικότητα της παλιάς καλής διαφήμισης.“His Master΄s Voice”. Και κανείς δεν μπορεί να μπερδέψει τους ρόλους »

Μάλιστα απευθυνόμενη στον Πρωθυπουργό και με αφορμή τις τελευταίες του δηλώσεις τόνισε « με τον ίδιο τρόπο μεταχειρίζεστε τη νομιμότητα και στην υπόθεση Κουφοντίνα, όπου, μάλιστα, για να καλύψετε την πραγματικότητα, διατυμπανίζετε με έπαρση ότι: “Σε ένα Κράτος Δικαίου, ο νόμος ισχύει για όλους”, “Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται” , “Η δικαιοσύνη και οι θεσμοί θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων”. Προφανώς μας εμπαίζετε ! Το αποδεικνύουν, περίτρανα, διατάξεις σαν αυτή εδώ !» και συνέχισε "Στην Ελλάδα ο νόμος δεν ισχύει για όλους και όταν η Δικαιοσύνη στέκεται στο ύψος των περιστάσεων ακυρώνεται με νέες νομοθετήσεις".



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.