Οι εκπαιδευτικοί καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς του Υπουργείου Παιδείας περί δωρεάν πρόσβασης στη τηλεκπαίδευση, καταγγέλλοντας χρεώσεις.

Ολοένα και πληθαίνουν οι καταγγελίες από μαθητές κι εκπαιδευτικούς για τη χρέωση στο ίντερνετ κατά τη διάρκεια παρακολούθησης μαθήματος μέσω Webex, παρά τα όσα ευαγγελιζόταν η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας περί δωρεάν πρόσβασης στη τηλεκπαίδευση.

Μετά τα… άφαντα ακόμη voucher των 200 ευρώ για αγορά τάμπλετ και την είδηση ότι το υπουργείο Παιδείας διαθέτει 250.000 ευρώ για να τα διαφημίσε (!), η ΕΛΜΕ Κέρκυρας καταγγέλλει ότι όλες οι συνδέσεις που πραγματοποιούνται μετά τα Χριστούγεννα, με όλες τις εταιρείες, καταναλώνουν τα διαθέσιμα ΜΒ από τα προγράμματα των χρηστών (κατανάλωση που φτάνει τα 7 GB την ημέρα, χωρίς εικόνα), με αποτέλεσμα την αδυναμία μαθητών κι εκπαιδευτικών να συνεχίσουν να συνδέονται στην τηλεκπαίδευση! 


πηγή 


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.