Σε τηλεδιάσκεψη, πριν τεθεί σε διαβούλευση, συζητήθηκε το σχέδιο νόμου που θα αφορά τα ζώα συντροφιάς μεταξύ του Υπουργού Εσωτερικών, εκπροσώπων της ΚΕΔΕ, των δύο μεγαλύτερων φορέων της αυτοδιοίκησης στη χώρα για τα αδέσποτα ζώα, του ΠΕΣΥΔΑΠ (Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων περιοχής Αθήνας — Πειραιά) και του ΣΥΠΠΑΖΑΘ (Συνδέσμου Προστασίας Περιβάλλοντος και Αδέσποτων Δήμων Ανατολικής Θεσσαλονίκης) καθώς και εκπρόσωποι φιλοζωικών οργανώσεων.
Σ' αυτήν εκτιμήθηκε από όλους τους συμμετέχοντες, ότι το νομοσχέδιο πρέπει να βελτιωθεί ουσιαστικά, ώστε να επιφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Η τωρινή μορφή του κρίθηκε πως είναι προβληματική και είναι βέβαιο πως θα προκαλέσει αδιέξοδα …

Στη τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους του ΠΕΣΥΔΑΠ ο πρòεδρος Γρ. Γουρδομιχάλης, ο αντιπρòεδρος Δ. Τσατσαμπάς, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Μ. Ευθυμιάδης, ο γενικός γραμματέας Γ. Κατσαντώνης και η νομική σύμβουλος Ειρήνη Μαρούπα. Εκ μέρους του ΣΥΠΑΖΑΑΘ ο πρόεδρος Αντώνης Ζαβέρκος. Εκ μέρους της ΚΕΔΕ ο γενικός διευθυντής Γ. Καραγιάννης, ο νομικός σύμβουλος Π. Ζυγούρης και υπηρεσιακά στελέχη. Εκ μέρους της Ομοσπονδίας Φιλοζωικών Σωματείων Ελλάδας ο πρόεδρος Βαγγέλης Παλαιοδήμος.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.