Για οπισθοχώρηση του Τσαμασλή και νίκη των κατοίκων του Μεσημερίου μιλάει ανακοίνωση του Γιάννη Μαυρομάτη, ο οποίος αισθάνεται δικαιωμένος αφού, προφανώς υπερβάλλοντας σε τόνους, θεωρεί πως "ο κ. Τσαμασλής έβαλε την ουρά στα σκέλια" με την τροποποίηση της αρχικής του απόφασης.
Η ανακοίνωση:

ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ ΤΣΑΜΑΣΛΗ-ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ

Απίστευτη οπισθοχώρηση του κ.Τσαμασλή, μετά τη γενική κατακραυγή για το θέμα της εγκατάστασης της μονάδας βιοαποβλήτων στο Μεσημέρι. Ο κ. Τσαμασλής, αντιλαμβανόμενος το τεράστιο ατόπημα στο οποίο πήγε να υποπέσει και για το οποίο είχε στυλώσει τα πόδια, αρνούμενος να ακούσει την κοινωνία, αλλά και σύσσωμη την αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο, τελικώς έκανε στροφή 180 μοιρών, αλλάζοντας την αρχική του απόφαση!

Με πρόταση, λοιπόν, που έφερε στο δημοτικό συμβούλιο, ακύρωσε την αρχική βούλησή του όπως εκφράσθηκε στην επιτροπή ποιότητας ζωής για την εγκατάσταση της ΜΕΒΑ στο Μεσημερι, σε κατοικημένη περιοχή (μία σκέψη άκρως καταστροφική για τους κατοίκους του χωριού) και πρότεινε μία άλλη τοποθεσία, πλησίον των συνόρων με τον γειτονικό Δήμο της Νέας Προποντίδας (ΟΧΙ κατοικημένη), προς τη Ν. Ηράκλεια, στη θέση Νιχώρι, εντός των ορίων του δικού μας Δήμου.
Τι έκανε, δηλαδή, ο κ.Τσαμασλής; Αποδέχθηκε πλήρως αυτό που από την πρώτη στιγμή η παράταξη μας κατήγγειλε , έχοντας γνώση του θέματος (υπάρχει ψηφισμένη απο το δημοτικό συμβούλιο το 2016 χωροθέτηση και μελέτη για ΜΕΒΑ), τονίζοντας την εν λόγω «ανορθογραφία» για το Μεσημερι προτάσσοντας την υγεία των συμπολιτών μας, η οποία είναι πέρα και πάνω απ΄ όλα!

Βλέποντας το αδιέξοδο, ο κ. Τσαμασλής έβαλε την ουρά στα σκέλια και αποδέχθηκε μέχρι κεραίας αυτά τα οποία μέχρι και χθες αρνούνταν πεισματικά να αποδεχθεί, φέρνοντας πρόταση αλλαγής της τοποθεσίας για τη ΜΕΒΑ, πρόταση η οποία έγινε φυσικά αποδεκτή από όλους. Και αυτό αποτελεί νίκη των κατοίκων του Μεσημερίου.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.