Στην δικαιοσύνη πλέον θα δοθεί η συνέχεια της εγκληματικής δράσης του υπεύθυνου που κατηγορείται πως δηλητηρίασε με φόλες αδέσποτα σκυλιά στην Αγία Τριάδα.
Μάλιστα ο ίδιος είχε ανεβάσει βίντεο στο οποίο είχε καταγράψει τους σπασμούς του άτυχου ζώου που ψυχορραγούσε.
Μετά από αυτό κινήθηκε ο Φιλοζωικός Σύλλογος εθελοντών Θερμαϊκού "ο Σείριος" που με ανάρτησή του γνωστοποίησε πως προέβη σε καταγγελία στην Γενική Ασφάλεια, στο ΑΤ Ν. Επιβατών και στην διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Πλέον μετά από αυτό, αλλά και την παρέμβαση του Προέδρου του Συνδέσμου Προστασίας και Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων Ανατολικής Θεσσαλονίκης (ΣΥΠΠΑΖΑΘ) Αντώνη Ζαβέρκου, που μόλις πληροφορήθηκε την αποτρόπαια πράξη κινήθηκε,   ο δράστης προσήχθη στο ΑΤ Ν. Επιβατών. Εκεί έδωσε τις  αναγκαίες πληροφορίες, ισχυριζόμενος πως απλά ανάρτησε το επίμαχο βίντεο. Αφέθηκε ελεύθερος αλλά σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να ακολουθηθεί η δικαστική οδός και η απόδοση των ποινών που είναι πολύ αυστηρές, αν αποδειχθεί πως είναι ο υπαίτιος του βασανιστικού θανάτου των σκυλιών.

Το παράδοξο, ή και πλήρως αρρωστημένο, είναι πως όλη η υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια από το βίντεο που ανέβασε ο ίδιος ο "δράστης" που μάλιστα έδινε στοιχεία του, τηλέφωνα κλπ και καλούσε να τον συνδράμουν οικονομικά όσοι επιθυμούν να επεκτείνει την δράση του και στα αδέσποτα ζώα της οδού Ανθέων της Περαίας, όπου φέρεται να μένει.

Δημοσιεύουμε τις αναρτήσεις του Φιλοζωϊκού Συλλόγου Σείριου, από όπου και όλες οι πληροφορίες:
24 ώρες μετά τη ΓΡΟΘΙΑ στο ΣΤΟΜΑΧΙ
Ο τύπος μεταφέρθηκε για προανάκριση στο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΕΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ
Είναι αναστατωμένη όλη η τοπική κοινωνία
Γνωρίζουν οι πάντες που μένει αυτό το τέρας αφού ο ίδιος το ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ με κάθε τρόπο
Οι συγκάτοικοι του στο συγκρότημα ήταν στα μπαλκόνια
Υπήρξαν καταγγελίες από ΠΟΛΙΤΕΣ στην αστυνομία εναντίον του δολοφόνου που αυτοπροβάλλεται στο YouTube channel του με βίντεο δίνοντας δηλητήριο σε αδέσποτο ζώο .
ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΖΩΟ ,ΟΝΤΩΣ, ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ από την ΑΓΕΛΗ ....
Το βίντεο της ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ του ζώου είναι από τις 22.3.21 οπότε το ΑΥΤΟΦΩΡΟ δεν ισχύει .....
Η υπόθεση έχει πάρει ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ και θα ασκηθούν όλες οι πιέσεις ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ της ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ -τα ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ανήκουν στο ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ και η ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ είναι πλέον ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ !
Πέραν τούτου κανείς πολίτης δε θέλει να συμβιώνει με κανένα άρρωστο μυαλό που ανεβάζει βίντεο και τις θεωρίες του ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ(σκοτώνοντας αδέσποτα σκυλιά η γατιά ) ,ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ και ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ .
ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ !
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ
Λίλα Μαίρη, Ελένη Τσογκάλη Γυμνοπούλου και 151 ακόμη
25 σχόλια
48 κοινοποιήσεις
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
🆘🆘🆘🆘ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ 🆘🆘🆘🆘
ΒΙΝΤΕΟ στο YouTube ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ στην ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ του ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ δείχνει ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ της περιοχής μας από ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΡΩΣΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ που διαμένει στην ΠΕΡΑΙΑ και συγκεκριμένα στην ΑΝΘΕΩΝ (!!!) ζητώντας ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ για να ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ να ΣΚΟΡΠΙΖΕΙ ΘΑΝΑΤΟ με ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ !!ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ !!
Έχουμε στείλει ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στην ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ,στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΕΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ και στο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΟΠΟΥ ΤΑΪ́ΖΕΙ ΘΑΝΑΤΟ στα ΖΩΑ και ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΕΙ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΜΟΥΣ του ΖΩΟΥ !!
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ Link για ΑΝΑΦΟΡΑ στις αρχές και έχει το ΣΤΟΜΑΧΙ να δει το ΤΕΡΑΣ ας μας ζητήσει το link με ΜΗΝΥΜΑ !!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΙ
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ
ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ....
Για το βίντεο Ενημερωθήκαμε από φιλόζωο που το εντόπισε στο ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΔΡΩΜΕΝΑ (;;;;;)
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ του ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ....

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Πραγματικά συγχαρητήρια για την ενημέρωση!το πιο σωστό κείμενο που έχω διαβάσει σχετικά με όλη αυτή την υπόθεση! συγχαρητήρια!αυτή είναι σωστή τεκμηριωμένη ενημέρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.