Πέθανε η 44χρονη γυναίκα, μητέρα 3 παιδιών, η οποία νοσηλευόταν για μέρες σε βαριά κατάσταση μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι η άτυχη γυναίκα είναι εγκεφαλικά νεκρή την Κυριακή και ενημέρωσαν την οικογένειά της ενώ ως ώρα θανάτου προσδιορίστηκε η ώρα πιστοποίησης εγκεφαλικού θανάτου, δηλαδή το βράδυ της Κυριακής.

Η επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Με ιδιαίτερη θλίψη αναφέρουμε μετά από πολυήμερη μάχη, την κατάληξη της ασθενούς Μ.Ε. 44 ετών στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ. Η ώρα θανάτου προσδιορίζεται στις 30/5/2021 και ώρα 23.05 μ.μ., ως ώρα πιστοποίησης εγκεφαλικού θανάτου. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια για την απώλειά της και ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και κουράγιο σε όλη την οικογένεια».

Η 44χρονη εμβολιάστηκε στις 6 Μαΐου με την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca και λίγες μέρες αργότερα άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία. Μία εβδομάδα μετά εκδήλωσε τα πρώτα συμπτώματα και εισήχθη στην Αιματολογική Κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου με ήπια συμπτώματα. Από τον εργαστηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε διαταραχή στην πηκτικότητα του αίματος και χαμηλά αιμοπετάλια, ενώ και ο διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, Χάρης Λυδάκης, ανέφερε πως θεωρείται πολύ πιθανό η κατάσταση της 44χρονης να σχετίζεται με το εμβόλιο.

Τρεις μέρες αργότερα η κατάσταση της γυναίκας επιδεινώθηκε ραγδαία και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Σημειώνεται ότι η 44χρονη αποτελεί, και επισήμως, το τρίτο άτομο στην Κρήτη το οποίο εμβολιάστηκε με το συγκεκριμένο εμβόλιο και παρουσίασε θρόμβωση η οποία οφείλεται στις παρενέργειες του εμβολίου.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.