Την τελευταία του πνοή άφησε στην Κατερίνη ένας 61χρονος γιατρός ο οποίος μια μέρα πριν είχε κάνει τη δεύτερη δόση του εμβoλίου της Pfizer κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας Ηρακλή Τσανικίδη, που μίλησε στο OPEN, ο ο άνδρας είχε λάβει τη δεύτερη δόση το Σάββατο και το απόγευμα της Κυριακής ένιωσε μια δυσφορία και μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο. Εκεί έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες από τους γιατρούς, «αλλά δεν μπόρεσε να τα καταφέρει».

«Δεν έχει ακουστεί ότι έπασχε από κάποιο νόσημα. Πέθανε από ανακοπή. Ο εμβολιασμός ήταν ένα 24ωρο πριν» είπε ο κ. Τσανικίδης.


πηγή

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.