Τραγικό τέλος βρήκε μια 55χρονη γυναίκα στα Καλάβρυτα λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό της με τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer. Αρχικά όπως έγινε γνωστό η γυναίκα κατέρρευσε στον προθάλαμο της αναμονής και φέρεται να έπαθε αλλεργικό σοκ, έχοντας μάλιστα ιστορικό αλλεργικών αντιδράσεων.

Οι πληροφορίες ανατράπηκαν στη συνεχεια καθώς δεν φαίνεται να πρόκειται για αλλεργική αντίδραση. Αντίθετα η γυναίκα στα 15' που οι πολίτες καλούνται να παραμείνουν στο εμβολιαστικό κέντρο έπειτα από τη δόση ένιωσε αδιαθεσία και έντονο πόνο στο στήθος.

Μεταφέρθηκε άμεσα στα ΤΕΠ και ακολουθήθηκε πρωτόκολλο ανάνηψης και διασωλήνωση. Ακόμα φέρεται να της χορηγήθηκε κορτιζόνη και αδρεναλίνη, χωρίς όμως να γίνει δυνατό να επανέλθει.

Η διερεύνηση για τη διαπίστωση της αιτίας του θανάτου της συνεχίζεται.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.