Αφού κατάφερε να χάσει τη «γαλάζια σημαία» από τη δημοφιλέστερη παραλία του Δήμου μας και της Θεσσαλονίκης γενικότερα (Ποταμός Επανομής), αφού κατάφερε να κάνει τον Δήμο Θερμαϊκού πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων με αρνητικό τρόπο και αφού η άγνοιά του, επί πολύ σοβαρών θεμάτων έγινε, πια, αντιληπτή από όλους, ο κ. Τσαμασλής, συνεχίζει να προκαλεί τους επιχειρηματίες της περιοχής και το κοινό αίσθημα. 

Κάλεσε, λοιπόν, αυτούς τους ανθρώπους σήμερα στο Δημαρχείο για να τους «ενημερώσει» γιατί; Πως το πρόβλημα της απώλειας της «γαλάζιας σημαίας» στον Ποταμό έχει να κάνει με τον ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ; 

Και να αναλάβουν οι ίδιοι και όχι ο δήμος που έχει υποχρέωση, να προετοιμάσουν την περιοχή για την αυριανή επίσκεψη του φορέα. Με λίγα λόγια ζήτησε από τους επαγγελματίες της περιοχής να καθαρίσουν και να τοποθετήσουν πινακίδες προστασίας του περιβάλλοντος στον δημόσιο χώρο της περιοχής, διότι η διοίκηση του δήμου δεν προλαβαίνει.

Μετά από τόσες ημέρες και τόση καταστροφή ο κ. Τσαμασλής κατάλαβε την πηγή του προβλήματος; Δηλαδή, κατάλαβε αυτό που από την πρώτη στιγμή η παράταξη «Θερμαϊκός-Νέα Πορεία» του είχε επισημάνει, δρομολογώντας μάλιστα την επιστροφή της σημαίας και ενημερώνοντας με σχετικό δελτίο τύπου τους πολίτες.  

Χωρίς ίχνος ντροπής, «ενημέρωσε» τους ίδιους ανθρώπους (επαγγελματίες του Ποταμού) που πριν λίγο καιρό αγνόησε επιδεικτικά, θέλοντας να μειώσει με προκλητικό και αλαζονικό τρόπο τον χρόνο μίσθωσης των καταστημάτων τους στο δίκαιο αίτημα τους και χωρίς την παραμικρή δικαιολογία. Με τον «έναν χρόνο και βλέπουμε» επιχείρησε να τους πάρει την ζωή μέσα από τα χέρια τους και μάλιστα σε περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης και πανδημίας.    

Είναι για να γελάει και να κλαίει ταυτόχρονα, κανείς, με την  συμπεριφορά, την άγνοια και την αναλγησία του σημερινού δημάρχου ο οποίος με τη στάση του δημιουργεί πολύ σοβαρά ερωτηματικά με ότι αυτό συνεπάγεται…

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.