Συμφωνούμε με την διαπίστωση του Θεόδωρου Καράογλου, μετά την επίσκεψη στον ΣΥΠΠΑΖΑΘ και την ενημέρωσή του από τον Πρόεδρο Αντώνη Ζαβέρκο για το έργο και τις δράσεις του Συνδέσμου.
Η ανάρτηση στο facebook, που έκανε μετά την ενημέρωση που του έγινε είναι η ακόλουθη:
Ο Αντωνης Ζαβερκος είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, γιατί είναι γεγονός πως πολλά έχουν αλλάξει προς το καλύτερο από τη στιγμή που μαζί με τα άλλα μέλη του Δ.Σ. ανέλαβε τη διοίκηση του Συνδέσμου Προστασίας και Περιβάλλοντος Αδέσποτων Ζώων Ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Γνωρίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελούν για την περίθαλψη, το τσιπάρισμα, τον εμβολιασμό, την αποπαρασίτωση και τη στείρωση σε σκύλους και γάτες στους Δήμους Θερμαϊκού, Θέρμης και Καλαμαριάς, επισκέφθηκα το ΣΥ.Π.Π.Α.Ζ.Α.Θ.
Με ενημέρωσε ότι συνολικά φροντίζουν περίπου 5.000 αδέσποτα ζώα (σκύλους και γάτες) όλο το χρόνο στους τρεις Δήμους, ενώ σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ο ΣΥΠΠΑΖΑΘ βρίσκεται στην πρώτη θέση σε όλη την Ελλάδα στην περίθαλψη και παροχή υπηρεσιών σε αδέσποτα ζώα.
Και όχι άδικα, αν αναλογιστείτε ότι -επίσης καθημερινά- εξασφαλίζει ξηρά τροφή και κονσέρβες σε 380 συμπολίτες μας και φιλοζωικά σωματεία που φροντίζουν αδέσποτα ζώα, ενώ το 2020 κατάφερε να πραγματοποιηθούν στους τρεις Δήμους 598 υιοθεσίες αδέσποτων ζώων.
Ο μεγάλος στόχος που έχει μπροστά του ο ΣΥΠΠΑΖΑΘ είναι η δημιουργία, στο Λάκκωμα, του πιο σύγχρονου καταφυγίου αδέσποτων ζώων, σε αγροτεμάχιο 33 στρεμμάτων που έχει αγοράσει ο Σύνδεσμος.
Ειλικρινά, ήταν από τις επισκέψεις που χάρηκα ιδιαίτερα και συνυπογράφω το μήνυμα που στέλνει ο ΣΥΠΠΑΖΑΘ: "Αγαπήστε τα ζώα συντροφιάς"
#Υπεύθυνα_δίπλα_σου







Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.