Είναι λυπηρό και αποτελεί ένα ακόμα πισωγύρισμα για τον τόπο μας. Η διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού κατάφερε (διότι περί κατορθώματος πρόκειται) να χάσει έργα ήδη ενταγμένα στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ»!!!

Μιλάμε για έργα που έχουν ζωτική σημασία για τον τόπο μας και αφορούν τα σχολεία μας, δηλαδή τα παιδιά μας! Έργα που θα άλλαζαν τη μορφή και την εικόνα 14 σχολικών μονάδων του Δήμου μας, συνολικού προϋπολογισμού 528.000€ . Επισκευές και συντηρήσεις που πλέον ΔΕΝ θα γίνουν στο 1ο Νηπιαγωγείο Περαίας, στο 3ο και 4ο Νηπιαγωγεία Περαίας, στο 1ο Δημοτικό σχολείο Περαίας, στο 2ο Γυμνάσιο Περαίας, στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Τριάδας, στο Πειραματικό Δημοτικό σχολείο διαπολιτισμικής εκπαίδευσης Ν. Επιβατών «Αρχιγένειο», στο 2ο Νηπιαγωγείο Επανομής, στο 1ο Δημοτικό σχολείο Επανομής, στο 3ο Δημοτικό σχολείο Επανομής, στο Δημοτικό σχολείο Μεσημερίου, στο Γυμνάσιο Επανομής και στο Λύκειο Επανομής.

Έργο που η δική μας Διοίκηση κατάφερε να πετύχει (με την ένταξή του στις 31/7/2018 και την δημοπράτησή του 6/3/2019) καταρρέει σαν χάρτινος πύργος, εξαιτίας της άγνοιας, της αδιαφορίας και της ανεπάρκειας αυτών των ανθρώπων που διοικούν σήμερα.

Πρόκειται για άλλο ένα «κατόρθωμα» το οποίο έρχεται να προστεθεί στα προηγούμενα, όπως για παράδειγμα της Τηλεμετρίας, της διαχείρισης υδάτινων πόρων κ.ο.κ, τα οποία χάθηκαν εν μία νυκτί και δεν έχουμε ακούσει μέχρι τώρα, έστω την παραμικρή αναφορά, την παραμικρή δικαιολογία για το κάθε φιάσκο ξεχωριστά.

Γιατί κύριοι;

Τι συνέβη αυτά τα 2 χρόνια και υπάρχει η συγκεκριμένη στασιμότητα;

Αντιλαμβάνεστε πως σταματήσατε ένα δημοπρατημένο έργο;

Αντιλαμβάνεστε τις τεράστιες και πολύ σοβαρές ευθύνες που έχετε και οι οποίες απλώνονται πολυεπίπεδα;

Γιατί υποθηκεύετε το μέλλον του τόπου ακόμη και την αναβάθμιση της διαβίωσης των παιδιών μας στα σχολεία κατ΄ αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο;

Η απώλεια των παραπάνω έργων από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» δεν θα περάσει έτσι.
Η παράταξη «Θερμαϊκός-Νέα Πορεία» με σχετικό έγγραφο που απέστειλε στη Διοίκηση του Δήμου (στις 14/7/2021 και το οποίο παραθέτουμε), ζητά να μάθει με σαφήνεια τους λόγους και τις εσφαλμένες πράξεις που οδήγησαν σε αυτό το τραγικό αποτέλεσμα.

Περιμένουμε την απάντηση, αν υπάρχει, ώστε να μάθει ο κόσμος τις «δράσεις» και τα «έργα» σας. Περιμένουμε το απορριπτικό έγγραφο της έγκρισης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης…

Κοιτάξτε στα μάτια τα παιδιά αυτών των 14 σχολικών μονάδων. Τι έχετε να τους πείτε;



















Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Ο Μαυρομάτης είναι άνθρωπος με μεγάλη θέληση. Έμαθε στα γεράματα ορθογραφία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.