From “The Klan” series, 1990, Andres Serrano Photography

Update (23–7–2021) για όσους είχατε την καλοσύνη να μου ευχηθείτε για τα γενέθλιά μου και βαριέστε να διαβάσετε παρακάτω:

Χθες δημοσίευσα αυτή τη γελοιογραφία
Πηγή: http://saktsak.blogspot.com/

Η αστυνομία του facebook (ηλιθίως, όπως όλες τις αστυνομίες του κόσμου), έπραξε τον ρόλο της ενημερώνοντάς με ότι παραβιάζω τους όρους της κοινότητας προτρέποντας σε αυτοκτονία. Επιπλέον, με ρώτησαν αν χρειάζομαι βοήθεια στο αυτοκαταστροφικό πρόβλημά μου -δεν περιγράφω άλλο! Το αποτέλεσμα είναι ότι για τις επόμενες 30 ημέρες δεν έχω δικαίωμα να σας απαντήσω δημοσίως.

Και τώρα που τελειώνουν οι ευχαριστίες μου, μπορείτε να παραλείψετε τα παρακάτω της αρχικής ανάρτησης. Και πάλι ευχαριστώ από 💖 καρδίας για τις ευχές σας!

Στις μέρες μας που έχει καταντήσει κάτι περισσότερο από απεχθές να ασχολείται κανείς με τα δημόσια πράγματα, και μετά από έναν εξαντλητικό μαραθώνιο 366 ιστοριών των 121 λέξεων ακριβώς -μία για κάθε μέρα του δίσεκτου 2020 που πήγε στον αγύριστο, ξεκουράζω το κεφάλι μου με το χόμπι μου. Λατρεύω τα γυμνά σπουδαίων φωτογράφων και μ’ αρέσει να σκαρώνω μ’ αυτά, τα κολάζ μου. Είναι γνωστό ότι έτσι και ξεμυτίσει καμιά γυναικεία θηλή στο μουτσουνοτέφτερο, πέφτει καρπαζιά. Ένα διήγημά πήγα να αναρτήσω με εξωτερικό σύνδεσμο που είχε ένα γυμνό και χραπ, πήρα την κίτρινη κάρτα.
Πειστήριο A: Εδώ το απαγορευμένο link το διηγήματος

Δεύτερο παράσημο, μια τριήμερη, άνευ ελαφρυντικών, στέρηση εξόδου για μια ανάρτηση στην ΟΚΤΑΝΑ σχετικά με τον Christian Coigny, έναν εξαιρετικό Γάλλο φωτογράφο. Φυσιολογικά, σκοταδιστικά πράγματα…

Ότι η «κόκκινη» κάρτα, υπό τη μορφή επταήμερου αποκλεισμού και υποχρεωτικής σιωπής από το κοινωνικό δίκτυο της καρδίας μου, θα ερχόταν συνοδευόμενη με κατηγορία περί “ρητορικής μίσους”, ε, αυτό δεν το περίμενα!

Πού και πού, ο διάβολος σ’ αφήνει να πετάξεις το καρφί σου, αλλά ο Απόστολος Μάρκος (ο Ζάκερμπεργκ), αγρυπνεί και τιμωρεί δεόντως!


Μην και δεν είναι ο… πούστης, χορταστικό λήμμα στα ελληνικά λεξικά και την καθομιλουμένη ή μήπως η έκφραση “πούστηδες στην ψυχή”, δεν περιγράφει επακριβώς τους κατά τα άλλα επίδοξους, πολιτικούς σωτήρες μας;

Καταλήγοντας, όπως πάντα με 121 λέξεις ακριβώς:
Πηγή, εμού του ιδίου: Αλέξανδρος Ρασκόλνικ, 121 λέξεις ακριβώς

Απαραίτητο συμπλήρωμα θα πρέπει να λογιστεί και η παρατήρηση ότι πλησιάζει η ώρα και η στιγμή του οριστικού φιμώματος όλων ημών των politically incorrect (sic) και αδέσποτων δημοσιολογούντων -και δεν πάει να πέφτει η βρόχα στρέiτ-θρου…

Extra Bonus (NSFW): #SOCIALMEDIAEVAL [I-III] @ OKTANA by Raskolnick




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.