Οι λογικοί άνθρωποι έχουν μια απορία :

Γιατί τόση επιμονή να εμβολιαστεί ο παγκόσμιος πληθυσμός με εμβόλια που ευρίσκονται σε #πειραματικό_στάδιο ?

Ο προβληματισμός τους είναι ακόμη πιο έντονος καθόσον :

1 . Οι #φαρμακευτικές_εταιρείες είναι ανεύθυνες για τις σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου καθώς και για τους θανάτους που σχετίζονται με αυτό ..

2. Οι συνάδελφοι ιατροί - μέλη της Επιτροπής που γνωμοδοτεί για τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται είναι επίσης #ανεύθυνοι και προστατεύονται δια νόμου με #ακαταδίωκτο ..

3. Η κυβέρνηση είναι επίσης ανεύθυνη όσον αφορά τις επιπτώσεις των μέτρων στην #οικονομία και την #κοινωνική_ζωή των Ελλήνων καθώς και στις επικίνδυνες παρενέργειες των εμβολίων ..

4. Είναι τελείως παράδοξο να αποδίδουν τον χαρακτηρισμό του ανεύθυνου σε όσους δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν , διότι είναι προβληματισμένοι στα θέματα της #ασφάλειας και #αποτελεσματικότητας των εμβολίων ..


Τέλος εκείνοι που συμμετέχουν σε διαδηλώσεις , είναι άνθρωποι που διαμαρτύρονται με συγκεκριμένα συνθήματα :
1. ΟΧΙ στην #υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών ..
2. ΟΧΙ στους #εκβιασμούς , τις απειλές και τις #δωροδοκίες ..
3. ΟΧΙ στους #διαχωρισμούς και τις διακρίσεις ..

Δεν είναι #αντιεμβολιαστές ουτε #αρνητές όπως σκοπίμως θέλουν κάποιοι να τους παρουσιάζουν και δεν έχουν καμμία διάθεση αντιπαράθεσης με συνανθρώπους τους , οι οποίοι έχουν εμβολιαστεί σεβόμενοι την #επιλογή τους ..

Apostolos Zervas
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.