Δυστυχώς η γαλαντόμος και γενναιόδωρη διάθεση της διοίκησης Τσαμασλή, όπως τουλάχιστον μας πληροφορεί με δελτίο τύπου ο Γιάννης Μαυρομάτης, συνεχίζεται.

Ελέγχεται πλέον για έξοδα συντήρησης μηχανήματος Unimog του δήμου με ποσό 60.000 €. Πόσο άραγε κοστίζει καινούργιο;;

Χρειάζονται ΆΜΕΣΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, και προς τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης, αλλά κυρίως προς τους δημότες.....

Το δελτίο τύπου:

Η παράταξη του κ. Τσαμασλή, στα δύο χρόνια που διοικεί τον Δήμο μας, έχει «αποδείξει» παντοιοτρόπως ό,τι δεν διαχειρίζεται με τον ανάλογο σεβασμό τα χρήματα των πολιτών! Αφού, διαγωνισμοί των 10.000.000€ με μόλις έναν συμμετέχοντα και με ποσοστά εκπτώσεων που δεν ξεπερνούν το 1% και τους αποδέχεται και τους επικροτεί. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να συμπεριφερθεί αλλιώς στην «ευκαιρία» που της παρουσιάστηκε «ξαφνικά» , ώστε να συντηρήσει υπηρεσιακό όχημα Unimog 16ετίας ... με το ποσόν των 60.000€.

Άλλωστε που θα έβρισκαν φθηνότερα;

Πληρώθηκαν 60.000€ για να συντηρηθεί ένα όχημα; Εξήντα χιλιάρικα; Διότι, εδώ δεν μιλάμε για μια απλή συντήρηση με κάποιο λογικό ποσό. Το ποσό αυτό αφορά την αγορά ενός νέου μηχανήματος.

Πρόκειται για την απόλυτη ασέβεια στα χρήματα των συνδημοτών μας.
Έχετε συναίσθηση της οικονομίας ή απλά δεν σας ενδιαφέρει ;

Οι πολίτες έχουν αντιληφθεί τις προθέσεις σας, την ανεπάρκεια σας αλλά ιδιαίτερα τους τρόπους λειτουργείας σας που οδηγούν τον δήμο μας προς την χρεοκοπία.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.