Για πολλά ρέματα του δήμου θα μπορούσαμε να εγείρουμε διαμαρτυρίες λόγω της εγκατάλειψής τους από τις υπηρεσίες καθαριότητος του δήμου Θερμαϊκού. Πρόσφατα γλιτώσαμε τα χειρότερα στην πυρκαγιά που ανέβαινε στο ρέμα του γηπέδου της Αγίας Τριάδας, κι αυτό το χρωστάμε στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και την χαμηλή ένταση του ανέμου.

Οι φωτογραφίες όμως που μας στέλνουν φίλοι από την Επανομή αποκαλύπτουν τον μεγάλο κίνδυνο πυρκαγιάς που μπορεί ανά πάσα στιγμή να κληθούμε να αντιμετωπίσουμε αν δεν επιληφθεί η διοίκηση του δήμου και φροντίσει να καθαριστεί σε χρόνο ντε τε το ρέμα της Αγίας Μαρίνας στον οικισμό της Παραλίας Επανομής.
Κλαδιά, ξύλα, μπάζα είναι έτοιμα να εκκινήσουν συμφορές για τον τόπο.
Το ίδιο συμβαίνει και σε  άλλα ρέματα.

"Ακούει ο Δήμος Θερμαϊκού;", αναρωτιούνται οι κάτοικοι......

Μεταφέρουμε την αγωνία τους !!




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.