Σε σφράγιση του Ιερού Ναού των Παμμεγίστων Ταξιαρχών προχώρησε η Αστυνομία μετά από απόφαση του μητροπολίτου Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου.
Ο ναός θα παραμείνει εκτός λειτουργίας έως το τέλος Αυγούστου.


Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στον μητροπολίτη, προέβη σ' αυτήν την πράξη εξαιτίας της διάγνωσης ως θετικών στον κορονοϊό τόσον του ιερέως αλλά και άλλου προσωπικού του Ναού. 

Ο Μητροπολίτης κ. Ιουστίνος ως γνωστόν από την αρχή της πανδημίας ζήτησε εφαρμογή των μέτρων προστασίας και αποστασιοποίησης για την πρόληψη της μετάδοσης του κορονοϊού. Σε αντίθεση στον ναό της Κερασιάς επικράτησαν χαλαρότεροι κανόνες προστασίας.


Προσωρινή αντικατάσταση του ιερέως Χρήστου, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας δεν προκρίθηκε λόγω του εκκλησιάσματος του συγκεκριμένου Ναού, το οποίο χαρακτηρίζεται ως "αρνητές".


Η σφράγιση έχει ως συνέπεια την αναβολή προγραμματισμένων μυστηρίων, γάμων, βαφτίσεων κλπ.


Άγνωστη παραμένει η αντίδραση της τοπικής κοινωνίας.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Το σωστό θα ήταν να έχετε το όνομά σας στο τέλος του άρθρου γιατί αυτά που γράφεται δεν έχουν καμμία σχέση με την πραγματικότητα και είναι συκοφαντίες. Αν δεν το κατεβάσετε θα προβώ σ όλες τις έννομες διαδικασίες. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επειδή γνωρίζω τον ιερέα και μίλησα μαζί του δεν είναι θετικός στον κορονοιο. καλό θα ήταν να μην διαδίδονται ανακρίβειες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.