Δημοσιεύουμε αυτούσια την διαμαρτυρία, φίλου από την Επανομή για την κατάντια που επικρατεί στην όμορφη παραλία της με την πλήρη κατάληψή της με φύκια και την έντονη δυσοσμία που αναδύουν.
Πριν λίγες μέρες επαινέσαμε τις ενέργειες του δήμου Θερμαϊκού για την συχνό καθαρισμό από φύκια των πλαζ Αγίας Τριάδας, Μπαξέ και Περαίας με το ειδικό όχημα που διαθέτει.
Να όμως που εντελώς διαφορετική εικόνα επικρατεί στην Επανομή.
Ακούει κανείς στον Δήμο;
Η διαμαρτυρία:


Δυστυχώς ο Δήμος Θερμαϊκού μάλλον έχει ξεχάσει που βρίσκεται η παραλία Επανομής με αποτέλεσμα οι επαγγελματίες κ οι κάτοικοι αλλά κυρίως οι χιλιάδες επισκέπτες να αντιμετωπίζουν μια εικόνα τριτοκοσμική, αλλά το χειρότερο είναι ότι εδώ κ μέρες η δυσοσμία δεν αντιμετωπίζεται. Εκτός και αν η περιοχή δεν ανήκει στο Δήμο θερμαικου!!!

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.