Αμφιβολίες για την ολοκλήρωση ακόμη ενός δημοπρατημένου έργου, αυτού της ανάπλασης της εισόδου της Επανομής, θέτει ο Θοδωρής Τζέκος, επικεφαλής της παράταξης "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ".
Μάλιστα φτάνει στο σημείο, ενώ τον χαρακτηρίζει  μετριοπάθεια στις κρίσεις του, να καταλογίσει ολιγωρία και αποτυχία στην διοίκηση Τσαμασλή, να προχωρήσει και να ολοκληρώσει έτοιμα έργα.
Η ανακοίνωση:
Στοιχειώνει ακόμα ένα δημοπρατημένο έργο στο δήμο μας….

 



Δυστυχώς παρά το γεγονός ότι ο εργολάβος του έργου ῾῾῾᾽᾽ Ανάπλαση της εισόδου της Επανομής῾᾽῾ ζήτησε και έλαβε νέα παράταση για την εκτέλεση του έργου, ακόμα αναμένουμε να ξεκινήσουν οι εργασίες….. Ακόμα ένα έργο κινδυνεύει να γίνει φάντασμα, ενώ η σημερινή διοίκηση το πήρε έτοιμο προς εκτέλεση…..

Η ολιγωρία και η αποτυχία της διοίκησης του δήμου να προχωρήσει ακόμα και τα έτοιμα έργα είναι χαρακτηριστική.

Οι δημότες απαιτούν εξηγήσεις, γιατί δεν έχει ξεκινήσει το έργο; Είναι αλήθεια ότι ο εργολάβος επικαλείται ότι η μελέτη είναι ανεφάρμοστη και δεν ξεκινά τις εργασίες; Ποιος ευθύνεται τέλος πάντων; θα χαθεί και αυτό… https://www.activistis.gr/2020/06/blog-post_40.html

Οι διοικούντες δεν μπορούν πλέον να κρύβονται πίσω από δικαιολογίες ή να επικαλούνται ότι φταίει για όλα ο πρώην… Προχωράμε μπροστά, διοικούν περισσότερο από 2 χρόνια… Το επικοινωνιακό κρεσέντο του δημάρχου (αναχρονιστικό, μιας άλλης εποχής του ´60 και 70) δεν αρκεί για να σώσει την κατάσταση….
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.