Απορρίφθηκε από το ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων το αίτημα προσωρινής δικαστικής προστασίας που υπέβαλαν Έλληνες υγειονομικοί κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή του, στις 2 Σεπτεμβρίου έλαβε δύο αιτήματα κατά της Ελλάδας από 30 επαγγελματίες υγείας που εργάζονται σε δημόσια ιδρύματα υγείας. Οι αιτούντες διαμαρτύρονται για την επιβολή του υποχρεωτικού εμβολιασμού επαγγελματιών του τομέα υγείας κατά του κορωνοϊού ως προϋπόθεση για να συνεχίσουν να ασκούν το επάγγελμά τους.

Οι προσφεύγοντες είχαν αιτηθεί επίσης από το Δικαστήριο να εφαρμόσει προσωρινά μέτρα σύμφωνα με το άρθρο 39 του Κανονισμού του Δικαστηρίου.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.